Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk  --  Felvételizőinknek  --  Játék

Nyitólap

NyitólapTársasjátékRejtvényekRoadShowTanulmányi versenyekKari film

Kedves Leendő Közgazdász!

Köszöntünk oldalunkon, ahol rengeteg hasznos és érdekes információt találsz a Gazdaságtudományi Karról és azokról a játékokról és feladványokról, amiket neked készítettünk.

Az oldalon több menüpont közül is válogathatsz. A nyitólapon ezt a kalauzt találod, amely segítséget nyújt a feladatok megértéséhez, hogy valóban jól szórakozz.

A társasjátékhoz csupán egy dobókockára és néhány barátodra van szükség, és már indulhat is a játék. Az egyes mezőkre kattintva részletes információkat kapsz az egyetemről, a karról, a hallgatói életről. Nézd meg mindegyiket, nehogy lemaradj valamiről!

A rejtvények között titkos üzeneteket rejtő 4x4-es táblákat találsz. A megfejtéshez szükséged van egy kártyára, mellyel könnyedén elolvashatod a rejtjelezett üzeneteket. Ha a lyukas bankkártya bal felső sarkát megfelelően forgatod és illeszted a betűket tartalmazó táblázat sarkaiba, akkor kezedben a megoldás. Ráadásul a bankkártyát egy másik feladathoz is fel tudod használni, ugyanis logaritmikus skálát találsz rajta. Hogy megértsd, hogyan működik, egy rövid prezentációt is mellékeltünk számodra.

Nagyon fontos! Ha szeretnél egy ilyen kártyát, akkor gyere el valamelyik RoadShow állomásra, az egyetemi nyílt napra vagy a kari nyílt napra. Ezeken a helyszíneken megkaphatod a társasjátékot, illetve dobókockákat is találsz a kártya mellé, hogy teljes legyen a felszerelés.

Ha mindez még nem lenne elég, nézd meg a kari kisfilmünket, amivel betekintést nyerhetsz a hallgatói életbe, és a kar épületeit is megcsodálhatod néhány képkocka erejéig.

Végül szeretnénk felhívni figyelmed a középiskolásoknak szóló versenyeinkre. Keresd meg a „Tanulmányi versenyek” menüpont alatt, hogy milyen szórakoztató élményt kínálunk neked és barátaidnak.

NyitólapTársasjátékRejtvényekRoadShowTanulmányi versenyekKari film