Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk  --  Felvételizőinknek
Felvételizőinknek
Miért legyek szegedi közgazdászhallgató?

Te is gondolkodtál már azon, hogy a közgazdász diploma megszerzése után milyen utak nyílnak meg előtted? Ezeken az oldalakon összegyűjtöttük Neked, hogy mire jó a megszerzett tudásod, és ráadásul még egykori szegedi gtk-s hallgatók történeteibe is beleolvashatsz.

Mennyibe kerül az élet Szegeden? A statisztikák szerint kevesebbe, mint Budapesten. Ezen az oldalon megtalálhatóak a leggyakoribb kiadások.
Ösztöndíjak alapítása a költségtérítéses gazdaságtudományi képzésekben résztvevők támogatására a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán.
Részletesen ismertetjük a Gazdaságtudományi Kar képzési kínálatát a felsőfokú szakképzésektől az alapdiplomát nyújtó (BA) képzéseken és mesterképzéseken (MA) át a szakirányú és doktori (PhD) képzésekig. Az összefoglaló táblázatban szerepel a képzés megnevezése, tagozata, a képzés megkezdésének időpontja, a jelentkezés módja és határideje, a költségtérítés mértéke.
Középiskolások részére szervezzük 2014. december 8-án nyílt napunkat, ahol a GTK alapképzéseit és a hallgatói életet ismerhetik meg a karunkra ellátogatók.
A felsőoktatási rendszer átalakulásának megértéséhez, a Bologna Folyamat szakkifejezései, fogalmai közti eligazodást igyekszik segíteni rövid összeállításunk.
A Szegedi Tudományegyetem felvételi tájékoztató oldala.