Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk  --  Munkatársainknak
Munkatársainknak
A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Tanácsa a felsőoktatásról szóló, 2005. évi CXXXIX. törvény alapján, a Szegedi Tudományegyetem Szervezeti és Működési Szabályzata V. fejezetében foglaltak szerint az alábbi Ügyrendet alkotja.
A Szegedi Tudományegyetemen külön Gazdasági és Műszaki Igazgatóság foglalkozik a napi szintű, illetve a hosszú távú gazdasági-pénzügyi feladatok ellátásával, illetve a műszaki jellegű ügyekkel. Az alábbi oldalakon az igazgatóság működéséről és munkatársairól olvashatnak.
Az alábbi oldalakon a Szegedi Tudományegyetem dolgozóinak szóló legfontosabb, aktuális pályázati lehetőségek találhatók meg, de itt böngészgethetik az érdeklődők az egyetem, a karok, illetve a különböző egységek által kínált állás- és munkalehetőségeket is.
Az alábbi oldalakon a Szegedi Tudományegyetem, illetve az SZTE egyes egységeinek legfontosabb, közérdekű szabályzatait, megállapodásait találhatják meg.
Az alábbi oldalakon a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának dékáni hirdetményeit találják meg.
Az SZTE különböző szolgáltató egységeinek célja a hallgatók, az oktatók, a dolgozók, illetve az érdeklődők, az egyetem látogatóinak kiszolgálása. Intézményünk nemzetközi hírű könyvtárral és kongresszusi teremmel rendelkezik, de számítóközpont, illetve hallgatói szolgáltatásokért felelős központ is működik az SZTE-n. Az alábbi oldalak ezen egységek tevékenységébe, az általuk kínált szolgáltatások körébe engednek betekintést.
A foglalkozás-egészségügyi szolgálatok munkáját a 89/1995. (VII.14.) Kormány rendelet és a 27/1995. VII.25.) NM rendelet definiálja többek között. A munkaköri alkalmassági vizsgálatokról, az időszakos alkalmassági vizsgálatok gyakoriságáról a többször módosított 33/1998.(VI.) NM rendelet az irányadó.
Belépés az egyetemi levelező rendszerbe.
A Szegedi Tudományegyetem Közalkalmazotti Tanácsa, és az egyetem dolgozói szakszervezetei.
A kényelmesebb, korszerűbb, gyorsabb, környezetkímélőbb ügyintézés az elektronikus ügyintézés. A MODULO rendszer a Szegedi Tudományegyetem új szolgáltatása, mely ügyfélkapuként működik.
Egyetemünk hallgatói 2001 óta tanulmányi ügyeik intézésére az ETR-t (Egységes Tanulmányi Rendszer) alkalmazzák. Segítségével a hallgatók bárhonnan intézhetik kurzusfelvételeiket, jelentkezhetnek vizsgáikra, módosíthatják adataikat (csak olyan adatokat, amiről nem kell törzslapot kiállítani a tanulmányi osztályoknak), emellett kommunikálhatnak egymással, és információkat szerezhetnek kurzusaikról, pénzügyeikről.
Az egyetemi dolgozók személyi ügyeit a Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság, illetve a Humánpolitikai Osztály látja el.