Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk
Információk
A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karára felvételizni vágyó polgároknak információk a felvételi eljárásról, az egyetem felvételit hirdető szakjairól, valamint a legfontosabb tudnivalók a szegedi egyetemista életről.
Az alábbi oldalakon az SZTE GTK jelenlegi hallgatói számára legfontosabb információk találhatók meg egy csokorba gyűjtve. Az ETR-től kezdve a CooSpace-en és a MODULO-n keresztül a tanulmányi információkon át a különböző ösztöndíj- és szálláslehetőségekig, az egyetem által nyújtott sport-, kulturális, szociális és tehetséggondozási szolgáltatásoktól, a különböző igazgatóságok hirdetményeitől a hallgatói önkormányzatok hírein keresztül a tudományos-kutatási lehetőségekig itt érhetsz el mindent, ami a mindennapi tevékenységedhez szükséges.
A Szegedi Tudományegyetem oktatóinak, dolgozóinak nyújtott szolgáltatásai, pályázati lehetőségei...
Egyetemünkre látogatóknak legfontosabb információk az intézménnyel, illetve Szeged városával kapcsolatban.
Az alumni rendszerben volt diákjaink kapcsolatba léphetnek egymással és intézményükkel, nyomon követhetik intézményük fejlődését, oktatási kínálatának alakulását, hírleveleken, e-mail-eken keresztül tájékozódhatnak az egyetemi élet eseményeiről, illetve részvételükkel - a végzett hallgatók munkaerő-piaci teljesítményének monitoringja révén - segíthetik a Gazdaságtudományi Kar oktatási kínálatának továbbfejlesztését.
Az SZTE és a GTK gondozásában megjelenő tudományos közlemények, információs és ismeretterjesztő kiadványok.