Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Február

Idén is nagy sikert aratott a Közgazdász Bál

GTKbal2013-0136-8421

Immár XII. alkalommal került megrendezésre a Gazdaságtudományi Kar egyik legfényesebb eseménye, a Közgazdász Bál. A rendezvénynek helyet adó József Attila Tanulmányi és Információs Központ 2013. február 8-án este 7 órakor nyitotta meg kapuit a vendégek előtt.

2013. február 11.


 

A jelenlévőket Dr. Vilmányi Márton, a kar dékánja, valamint Fehér Szabolcs, a Hallgatói Önkormányzat elnöke is köszöntötte. Ekkor már izgatottan készültek az elsős és végzős GTK-s hallgatók nyitótáncuk bemutatására. Az elsős hallgatók egy elegáns keringőt adtak elő, a végzősek pedig egy lendületes latin válogatással nyitották meg az estét.

A táncokat követő vacsora után folytatódtak a műsorok, amikor a szegedi Probitas Táncsport Egyesület táncosai színesítették az est programját. Változatos táncbemutatóval készültek: a repertoáron szerepelt a cha-cha-cha, a paso doble és a jive is. A közgazdász hallgatóink is megmutatták, hogy mit tudnak: mindenki mosolyogva hallgatta Csősz Dániel stand-up show-ját, valamint figyelte Újvári Fanni és Újvári Gergő gyönyörű táncprodukciót.


Éjfélkor értékes tombola nyeremények kerültek kiosztásra, majd a bálkirály és bálkirálynő választás örömére egy óriás torta várta a kedves vendégeket. Az este során a Zsomboys zenekar adta a talp alá valót, akiknek köszönhetően a táncos közönség hajnalig limbózott, felcsavarta a szőnyeget és bejárta egész Afrikát. Az eseménynek rendkívül nagy sikere volt a hallgatók és az oktatók körében is. Reméljük, hogy jövőre is hasonló hangulatban telik majd a szegedi közgazdász hallgatók legelegánsabb eseménye.

 

A XII. Közgazdász Bál fő támogatói a CIB Bank Zrt. és a Magyar Közgazdasági Társaság voltak.



 CIB_CMYKmkt_logo