Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Február
GTK 2013. Február

DMB-logo_nagy_2

Kipróbálnád magad vezetőként?

Egyetemi vagy főiskolai hallgató vagy?

Irányíts egy síhotelt és legyél Te az év menedzsere!

 

SZTE Gazdaságtudományi Kar

A TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0012 pályázati projekt keretében a Gazdaságtudományi Kar Tudományos Diákköri Tanácsa nyílt pályázatot hirdet a 2012/2013. tanév 1. Pályázati Körében történő részvételre.

RD_marcius_4

A Regionalista Diákkör szervezésében március 4-én 16:30-tól tart előadást Dr. Makra Zsolt. Az előadás címe: A kockázati tőkés, aki dombra ment fel és hegyről jött le, avagy lehet-e az ember egyszerre tudós és befektető Magyarországon?

 

2013. február 25.

boost

Az iCatapult Roadshow következő állomása: Szeged!


SDC12936

A közelmúltban fejeződött be a Gazdaságtudományi Kar és az Európa Tanulmányok Központ által közösen használt épület energetikai rekonstrukciója.

boost

Kedden megújult formában újraindul a Startup Vállalkozói Klub előadássorozata.

A 2013. február 27-i rendezvényen a hallgatók számos sikeres vállalkozó történetét hallgathatják meg, valamint kérdezhetnek tőlük, beszélgetnének velük kötetlen keretek között.

2013. február 13.

kozgazos

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézete, valamint az MTA Szegedi Területi Bizottságának Gazdaságtudományi Szakbizottsága tisztelettel meghívja Önt a „KÖZGÁZOS VITAÜLÉSEK” sorozat következő rendezvényére.

GTKbal2013-0136-8421

Immár XII. alkalommal került megrendezésre a Gazdaságtudományi Kar egyik legfényesebb eseménye, a Közgazdász Bál. A rendezvénynek helyet adó József Attila Tanulmányi és Információs Központ 2013. február 8-án este 7 órakor nyitotta meg kapuit a vendégek előtt.

2013. február 11.

boost

Egy dokumentumfilm arról, hogy a fiatalos lendület, a vállalkozói kedv és korunk szellemének ötvözése hogyan teremt meg, indít el új vállalkozásokat.

 

nyilt_nap_szuloi2

Felvételizők és szüleik, érdeklődő alsóbb éves középiskolások, a mester szakos képzések iránt érdeklődő egyetemisták a Szegedi Tudományegyetem február 9-i nyílt napján. A 11 órakor kezdődő szülői értekezlet és felvételi tájékoztató iránt is óriási az érdeklődés. Az SZTE nyílt napról folyamatosan tudósítunk.

gvf

A Gazdasági Versenyhivatal Versenykultúra Központja"Versenyjog Magyarországon és az EU-ban"címmel országos tanulmányi versenyt hirdet a magyar és az európai uniós versenyjog és a tudatos fogyasztói döntéshozatal tárgyában magyarországi egyetemek és főiskolák nappali tagozatos hallgatói részére.

2013. február 06.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2013. február 8-án 19 órakor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban rendezi meg a XII. Közgazdász bált.

2013. február 04.

gazdpszicho

Legyél 2012-2013. tanév II. félévében gazdaságpszichológiai demonstrátor!
Gyere el az első Gazdaságpszichológiai Klub estre és tedd meg az első lépést a demonstrátorrá váláshoz!

DSC_0005

Sajtóhiba a Felvételi Tájékoztatóban az SZTE GTK-n meghirdetett mesterszakokon, az államilag támogatott képzési kapacitások megjelenése során.