Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Április

Szegedre látogat a kreatív ötletgyár

Hackathon-in-a-box

Május 10-11-én Szeged városában kerül megrendezésre a „Hackathon-in-a-box – A kreatív ötletgyár” elnevezésű egyetemi üzletverseny, melynek keretében a résztvevő hallgatóknak lehetőségük nyílik, hogy kipróbálják kreativitásukat és üzleti képességeiket egy másfél napon keresztül tartó csapatverseny keretében!

2013. április 26.

A verseny keretében a résztvevő hallgatók megtapasztalhatják, hogy milyen érzés csapatban, másfél nap leforgása alatt egy ötletből lépésről lépésre felépíteni egy olyan innovatív megoldást, amelyre a későbbiekben akár a befektetők és kockázati tőkések is felfigyelhetnek. A csapatokat kirendelt mentor és tanácsadó is segíti az alapötletet piacképessé tételében és az üzleti modell kialakításában, melyeket a verseny végén prezentálnak a verseny zsűrije előtt. A Hackathon-in-a-box komplex csapatszemléletéből kifolyólag nem csak üzleti szemléletű közgazdász, hanem mérnök, informatikus és designer hallgatók jelentkezését is várja!


A versenyre nem szükséges csapattal, illetve üzleti ötlettel érkezniük a résztvevőknek, a hallgatóknak lehetőségük lesz a helyszínen is csapattagokat gyűjteni vagy becsatlakozni egy más által hozott ötlet kivitelezésébe!


Jelentkezem a versenyre: http://hackathon.hu/szeged/
Bővebb információ a versenyről: http://hackathon.hu/