Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Szeptember

Itt az SZTEtelevízió Híradó!

SZTE_Tv_kiemelt

Televíziós híradóval gazdagodik a Szegedi Tudományegyetem hírszolgáltatása. Az SZTE Média Centrum SZTEtelevíziója szeptembertől heti rendszerességgel mozgóképes beszámolót készít az egyetem kiemelkedő jelentőségű eseményeiről. Az egyetemi híradót szerdánként 19 órától a Tisza(p)ART TV közvetíti, majd a SZTE hivatalos honlapján tekinthetik meg a nézők.

2012. szeptember 12.

Idén szeptembertől a szegedi egyetem életében fontos eseményekről mozgóképes beszámolót szolgáltat a SZTEtelevízió. A héti rendszerességgel jelentkező új műsor az SZTE oktatómunkájának, kutatói tevékenységének, tudományos teljesítményének, valamint kulturális, sport és közéletének legmeghatározóbb eseményeit dolgozza fel. A legfontosabb egyetemi információkból álló híradót a Tisza(p)ART Televízió szerdánként 19 órakor közvetíti. Ugyanakkor a televíziós hírfolyam felkerül az SZTE hivatalos honlapjára, a www.u-szeged.hu –ra is. Majd – az ott létrehozandó hírportál egyik szolgáltatásaként – az SZTEtv Híradó archívuma is megtekinthető lesz.

A Szegedi Tudományegyetem szenátusa 2012 januárjában hozta létre Média Centrumát, amelynek gondozásában folyamatosan frissülnek a www.u-szeged.hu hírei, készül a szemeszterenkénti öt Szegedi Egyetem Magazin, megszületnek az SZTEtelevízió már jól ismert és új műsorai. A SZTEtelevízió két műhelye: az SZTE Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke TV-stúdiója, illetve a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Mozgóképgyártó és Oktatási Stúdiója.

A SZTE Média Centrum az SZTEtv műsorai közül a legfiatalabbat, az egyetemi híradót ajánlja az egyetemi polgárok megtisztelő figyelmébe!