Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Szeptember
GTK 2012. Szeptember

DSC_0005

A SZTE Gazdaságtudományi Kara és az MTA Szegedi Területi Bizottságának Gazdaságtudományi Szakbizottsága 2012. november 29-30-án konferenciát szervez „Innovációs rendszerek: elmélet, politikák és mikroszereplők” címmel.

piknik_szegy

Hotdoggal és kémiai kísérletekkel várták az érdeklődőket a József Attila Tanulmányi és Információs Központ melletti zöld területre szeptember 21-én.

2012. szeptember 21.

web_nyito_Ke_2012

A Kutatók Éjszakája elsősorban a 10-18 éves diákok körében igyekszik növelni a tudományos karrier vonzerejét, de a programokra az összes korosztályt szeretettel várjuk, hiszen a tudományos munka eredménye igen erősen befolyásolja mindannyiunk életét.

ötletgyár beszámoló

2012. szeptember 13-án újra megtelt a GTK Kálvária sugárúti épületének aulája, mikor a CSMKIK Kommunikációs- és reklámklub és az SZTE GTK Marketing Klub közös szakmai délutánt tartott.

2012. szeptember 20.

bigone

Idén immáron 5. alkalommal kerül megrendezésre a BigOne játék, a KPMG egyik sikeres és nagy múltú online vetélkedője, ahol kipróbálhatjátok:

Vajon milyen auditorok lennétek?!

 

2012. szeptember 17.

közgázos vitaülések

A "Közgázos vitaülések" rendezvénysorozat következő témája: A felsőoktatás néhány aktuális, kritikus kérdése, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket.

sport_kep

Csapatversenyeken vehet részt, képességfejlesztő feladatokat oldhat meg, tájékozódhat egészségi állapotáról, s nem utolsósorban nagyszerűen szórakozhat, aki részt vesz a szeptember 19-i egyetemi rendezvényen.

2012. szeptember 12.

SZTE_Tv_kiemelt

Televíziós híradóval gazdagodik a Szegedi Tudományegyetem hírszolgáltatása. Az SZTE Média Centrum SZTEtelevíziója szeptembertől heti rendszerességgel mozgóképes beszámolót készít az egyetem kiemelkedő jelentőségű eseményeiről. Az egyetemi híradót szerdánként 19 órától a Tisza(p)ART TV közvetíti, majd a SZTE hivatalos honlapján tekinthetik meg a nézők.

szgyemlekev_kiemelt

Szabadegyetemi előadássorozattal indul szeptember 12-én a Szegedi Tudományegyetemen a Szent-Györgyi Emlékév őszi évada. Tanulmányi verseny, sportrendezvények és kulturális produkciók emlékeztetnek arra, hogy a szegedi egyetemen végzett munkájáért Szent-Györgyi Albert 75 éve vette át a Nobel-díjat.