Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2014. Június

Diplomaosztó 2014

szte_gazdasagitudomanyi_kar

Tudnivalók a diplomaosztóról.

Címkék: Diplomaosztó

2014. június 20.

A főiskolai szintű és BA alapképzéseken, a posztgraduális szakirányú továbbképzéseken, az osztatlan egyetemi, valamint mester képzéseken végzett hallgatók diplomáinak ünnepélyes átadására 2014. július 4-én (pénteken) 10.00 órakor kerül sor a Szegedi Nemzeti Színházban (Szeged, Vaszy Viktor tér 1.).

 

A 10:00-kor avatandó jelölteknek pontosan 8.30 órakor kell megjelenni a Szegedi Nemzeti Színházban.

 

    Tájékoztató és próba: 8.30-tól. Pontos megjelenésére feltétlenül számítunk!

    Vendégek helyfoglalása: 9.30 órától


      Az ünnepségre a hozzátartozók számára várhatóan hallgatónként 2-3 fő jegyet tudunk biztosítani. A jegyek július 1-től személyesen vehetők át a Tanulmányi Irodán, illetve az ünnepség előtt a Színház földszintjén.


       

      Tájékoztatjuk, hogy a diplomaátadás zavartalan lebonyolítása érdekében amatőr fényképészek, videósok a színpadra nem mehetnek fel. Hivatásos fényképész minden végzett hallgatóról készít fényképet, és a teljes ünnepségről videó-felvételt.

      Fotók megtekintése és rendelése: az ünnepség előtt, a helyszínen; rendelési cím: www.fotofolder.hu 

      DVD-videoszolgáltatás: www.tiszapart.hu weboldalon, a Diplomaátadó menüpont alatt


      Az első beiratkozás óta megszerzett újabb, a diploma átvételéhez szükséges nyelvvizsga bizonyítványának eredeti és másolati példányát legkésőbb 2014. június 25-ig kell eljuttatnia a Tanulmányi Irodához!

       

      Az ETR-ben szíveskedjenek ellenőrizni a már rögzített nyelvvizsgákat, valamint a személyi adatokat is. A névváltozást írásban, a személyi igazolvány bemutatásával a záróvizsga napjáig kérjük bejelenteni.

       

      Amennyiben a diplomaosztó ünnepségen nem tud megjelenni, abban az esetben is szíveskedjék – a záróvizsga napján átvett lapon vagy írásban – legkésőbb 2014. június 25-ig nyilatkozni az oklevél átvételének módjáról.