Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2014. Július

Ecocamp: Harmadik nap

SAM_0683

2014. július 31.

A harmadik napon sem unatkoztak az Ecocamp táborban résztvevő diákok, hiszen szerdán is rengeteg programmal készültek a szervezők. A délelőtti órákban a Fundamenta pénzügyi vetélkedőjén vehettek részt táborozók, ahol egy ismert TV műsor példájára ők is összemérhették tudásukat a csapattársaikkal. A 40 milliós játszma kezdetén igen bizakodva vágtak neki a csapatok a kérdéseknek, azonban az egyre nehezedő feladatoknál rá kellet jönniük, hogy sokszor több lábon kell megállnia az embernek a biztosabb előrejutás reményében - így már okosabban és különböző taktikákat bevetve folytatták a következő fordulókat. A táborozók nagy örömére Demus Nándor előadói képességeinek hála remek hangulatban és számos viccet elsütve telt el a délelőtt.


Egy kisebb ebédszünet után a szegedi vadaspark várta a középiskolások csoportját, hogy a sok feladat, kérdés, tanulságos vetélkedő után egy pihentetőbb kikapcsolódásban lehessen részük. Ehhez hozzásegítette a táborozókat a vadaspark által megrendezett bemutató, ahol a nem is olyan régen megérkezett fókák szerepeltek és tapsoltatták meg magukat a közönséggel.


A nap végén sem volt megállás a tábor résztvevői számára. A kollégiumba visszatérve újabb megmérettetések vártak rájuk. A kollégisták készültek egy igen vicces és kreatív feladatokból álló sportvetélkedővel a táborozóknak. Szerencsére az időjárás is kedvezett a résztvevőknek, így ugyanazzal a lendülettel és versenyszellemmel vetették bele magukat a feladatokba. Ezt követően bent folyatódott a vetélkedő, ahol honfoglalóval, beugróval, ropi evéssel és egyéb játékos feladatokkal fárasztották ki véglegesen az aktív és szépen teljesítő diákokat a szervezők.


Galéria:

IMG-20140730-03173