Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Február

Startup School filmvetítés

boost

Egy dokumentumfilm arról, hogy a fiatalos lendület, a vállalkozói kedv és korunk szellemének ötvözése hogyan teremt meg, indít el új vállalkozásokat.

 

2013. február 11.

A SzegedBoost csapata meghív minden érdeklődőt a Startup School című rendezvényre, mely a Colabs Startup Centerrel és a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karával közös szervezésben valósul meg. Az esemény célja a startup vállalkozói lét, valamint sikeres hazai és külföldi startup vállalkozások bemutatása a közönség számára. Ennek keretében bemutatkozik a LogMeIn és az IND, mint sikeres hazai startup vállalkozások, valamint levetítésre kerül a publikus megjelenés előtt álló "Startup Kids" című film is, amely külföldisikersztorikat mutat be az alapítók szemszögéből. A dokumentumfilm arról szól, hogy a fiatalos lendület, a vállalkozói kedv és korunk szellemének ötvözése hogyan teremt meg, indít el új vállalkozásokat. Interjúkat láthatunk többek között a Vimeo, a Soundcloud, a Kiip, az InDinero, a Dropbox, a Foodspotting alapítóival. A film izlandi alkotói - akik cégüket az izlandi gazdasági összeomlás után alapították - ezzel a filmmel szeretnék motiválni a fiatalokat, hogy merjenek vállalkozni, legyenek vállalkozók.


A rendezvény a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatoriumában (Szeged, Gogol utca 32.) kerül megrendezésre február 12-én, 18 órai kezdettel. A rendezvény látogatása ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, mely a következő linken tehető meg:
http://startupschoolszeged.eventbrite.com/


Vár mindenkit szeretettel:
a SzegedBoost csapata