Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. November

Szegedre érkezik a Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary

Gyakorlati helyet keresel, de még nem találtad meg a megfelelőt? Látogass el a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. előadására november 21-én 13.00 órakor, és ismerd meg a nagyvállalat működését, aktuális gyakornoki és pályakezdő ajánlatait!

2012. november 14.

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyára lehetőséget biztosít nappali tagozatos hallgatók számára gyakornoki programban való részvételre. A gyár HR, pénzügy, informatika, jog, marketing, beszerzés, logisztika, minőségbiztosítás és műszaki üzemeltetési területein az egyetemisták elméleti tudásukat mindennapi gyakorlati ismeretekkel bővíthetik. A 3-6 hónapos gyakornoki idő alatt magasabb szintre fejleszthetik nyelvtudásukat, megtapasztalhatják az igazi csapatmunkát és a felelősségteljes önálló tervezést, munkavégzést is.


A friss diplomások számára is biztosítunk lehetőséget a szakmai tapasztalat elsajátítására. A CAReer programban való részvétellel megalapozhatják szakmai fejlődésüket, hiszen nemzetközi környezetben dolgozhatnak és tanulhatnak egyszerre. A 12-15 hónapos programban megismerhetik a kecskeméti és más Mercedes gyárak működését, valamint részt vehetnek külföldi konferenciákon és széles körű kapcsolati hálót építhetnek ki.


Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, csatlakozz hozzánk a 2012. november 21-én 13.00 órakor megrendezésre kerülő előadásunkon a SZTE-GTK aulájában! Az esemény keretében még többet tudhatsz meg a gyárról és a két szakmai programról, illetve leadhatod nálunk a jelentkezésedet is, ezért ne felejts el önéletrajzot hozni magaddal!


Addig is böngéssz honlapunkon: www.mercedes-benz.hu


Szeretettel várunk rendezvényünkön!


Üdvözlettel:
Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.
Toborzás- és kiválasztási csapat