Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. November
GTK 2012. November
2012. november 29.

SDC12819

2012. november 28-án rendeztük meg a Tudományos Diákköri Konferenciát, amely a 2013. évi országos verseny utolsó válogatója volt. A helyi fordulón 29 hallgató –a közös munkának köszönhetően - 25 pályamunkát mutatott be.

EDF_700x400

Az EDF DÉMÁSZ Zrt. számviteli területre diákként foglalkoztatható vagy kötelező szakmai gyakorlat letöltésére jelentkező munkatársat keres rész-vagy teljes munkaidőben.

WP_000237

A Szegedi Tudományegyetem 2012. november 22-én tartott, 15 órakor záruló nyílt napján nemcsak az egyetemi karok, hanem más egységek is bemutatkoztak. Az egyetem alternatív programokkal várta a látogatókat: volt SZTE kvízjáték, pecsétgyűjtő játék és karrierjósda is.

regionalista_diakkor

A Regionalista Diákkör szervezésében november 26-án 18-órától tart előadást Vadász Csaba, Csongrád-megye főjegyzője a KO Aulában. Az előadást beszélgetés követi. A téma a területfejlesztési hatáskörök változása Magyarországon, a Megyei Önkormányzatok szerepe a 2014-20-as költségvetési ciklus forráslehívására való felkészülésben.

 

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary

Gyakorlati helyet keresel, de még nem találtad meg a megfelelőt? Látogass el a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. előadására november 21-én 13.00 órakor, és ismerd meg a nagyvállalat működését, aktuális gyakornoki és pályakezdő ajánlatait!

digitalizalas_kiemelt

Három új repozitóriumot hozott létre az SZTE Klebelsberg Könyvtár. A digitális adatbázisok a kutatók, egyetem- és kultúrtörténészek mellett minden érdeklődő számára egyedülálló szolgáltatást nyújtanak.

diagnosztika_kiemelt

A Szegedi Tudományegyetem Oktatáselméleti Kutatócsoportja november 7-én nyitókonferencián adott tájékoztatást diagnosztikus értékelő rendszerének továbbfejlesztéséről. Az eseménynek a Tisza szálló adott otthont.

2012. november 07.

P&G Business Minds 2.0

A Procter & Gamble multinacionális vállalat december 6-7-én kétnapos varsói szemináriumot rendez Közép-Európa közgazdász hallgatóinak.