Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2014. Január

Diplomaosztó a Gazdaságtudományi Karon

diplomaoszto

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán 2014. január 24-én az előírt feltételek szabályszerű teljesítése után 103 jelölt diplomájának átadására került sort a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

2014. január 26.

Dr. Vilmányi Márton a GTK dékánja köszöntőjéből megtudhattuk, hogy immár közel 5 ezer azon szakemberek száma, akik karrierje a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán kezdődött. A tanulmányi statisztikák tükrében a most diplomát szerzett hallgatók diplomáinak átlaga a kereskedelem és marketing alapszakon volt a legmagasabb, 4,15. Az együttes átlag pedig 4,08 volt. Idén 18 hallgatónk vehetett át jeles diplomát.


A dékán beszédében hangsúlyozta: „Önöktől nem a változások elszenvedését, hanem a változások menedzselését fogják várni. Bízom benne, hogy az elmúlt hét szemeszter során elsajátították azokat a képességeket, amelyek a legtöbbször segíteni fogják Önöket ebben: az alkalmazkodás és a megújulás képességét.”


Ezúton is gratulálunk minden végzett szegedi közgazdásznak!


Az oklevelek átvételéről készült fotókat a www.fotofolder.hu oldalon, az ünnepségről készült videofelvételeket a TiszapART TV honlapján lehet a Diplomaátadó menüpont alatt megtekinteni és megrendelni.

A végzősök évkönyve elektronikus formában elérhető a Szegedi Tudományegyetem Alma Mater szervezetének honlapján, az http://sztealmamater.hu/hu/evkonyv oldalon.