Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Október

‘An Exciting Place to Start Your Career’ & Mock Assessment Center

Morgan_Stanley_kep


Próba Assessment Center közgazdász hallgatóknak/végzősöknek angol nyelven, valamint Karriertanácsadással egybekötött cégbemutató a Morgan Stanley magyarországi munkatársaitól.


2012. október 03.

‘An Exciting Place to Start Your Career’

Karriertanácsadással egybekötött cégbemutató a Morgan Stanley magyarországi munkatársaitól.

Állás vagy gyakornoki hely megpályázásához fontos a jól megírt önéletrajz, a cégről történő információgyűjtés, majd a várható interjúkérdések, a fizetési igény végiggondolása stb.

Az ‘An Exciting Place to Start Your Career’ című cégbemutató előadáson megismerheted a Morgan Stanley-t és magyarországi irodáját. Munkatársaik hasznos tanácsokat adnak mindazoknak, akik érdeklődnek a multinacionális cégek kínálta lehetőségek iránt és szeretnének útravalót kapni a kiválasztási folyamatban való eredményes részvételhez.


Az esemény időpontja és helyszíne: 

2012. október 16. 18:00-19:00, GTK Aula
 

Mock Assessment Center

Miután jelentkeztél egy pozícióra és elkezdődött a kiválasztási folyamat, könnyen előfordulhat, hogy Assessment Centeren kell részt venned. A Morgan Stanley is előszeretettel használja ezt a jelöltek mélyebb megismerését célzó módszert. Az AC-n az egyéni interjúk mellett több jelölttel karöltve csoportos feladatokat oldotok meg, melyek során szakemberek figyelik és megadott szempontok alapján értékelik a teljesítményeteket, a számukra fontos személyes kompetenciák meglétét.

A Próba Assessment Center során rálátást kapsz arra, hogy milyen jellegű feladatokra lehet számítani, illetve az összetett visszajelzésnek köszönhetően fejlesztheted önismereted, a jövőbeli sikeres szerepléshez szükséges készségeidet!


Az esemény időpontja és helyszíne:

2012. október 17. 9:00-12:00 és 13:00-16:00, GTK Aula


Amennyiben szeretnél részt venni a fenti programok valamelyikén, október 12 -ig várjuk jelentkezésed a gtk@sztekarrier.hu e-mail címen!