1350_DSC_0819

Segítsd te is a beteg gyerekek felépülését amigóként - Az Amigos a gyerekekért Alapítvány felhívása

2024 tavaszán, Szegeden, ismét elindul az Amigos a gyerekekért alapítvány csapata. Kik is az Amigók? Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk, célunk, hogy kórházi látogatások formájában játékkal, nyelvtanulással és kézműveskedéssel segítsük a beteg gyerekeket. Most te is csatlakozhatsz csapatunkhoz!

Amigóként:

  • mindössze kéthetente két órával beteg gyerekek napjait teheted szebbé,
  • évközben projekteken dolgozunk, így széles tapasztalatot szerezhetsz kommunikációban, eseményszervezésben, de akár csapatok vezetésében is,
  • a közösségi eseményeken életre szóló barátokra tehetsz szert az egész országból.


Jelenleg Budapesten, Miskolcon, Szombathelyen, Debrecenben és Pécsett vagyunk jelen, és azon dolgozunk, hogy 2024 tavaszán továbbra is az egyetemistákból álló önkéntes csapatok a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinika – gyerekosztály és pszichiátrián aktívan részt vehessenek.


További információt itt találsz rólunk: https://amigos.hu/


Jelentkezni pedig ezen az oldalon tudsz: https://amigos.hu/felveteli/ 


Ha szeretnél egy szuper közösség tagja lenni és egy jó ügy mellé is beállánál, akkor csatlakozz hozzánk!



Borítókép forrása: amigosagyerekekert.hu

Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_41

Kiss Attila az SZTE BTK Angol Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, több szervezet, köztük a Magyar Shakespeare Bizottság és a Magyar Anglisztikai Társaság (HUSSE) elnökségi tagja, utóbbinak egykori megválasztott elnöke, a hazai anglisztika megkerülhetetlen alakja. A grandiózus vállalkozás, a hétkötetes Az angol irodalom története sorozat második kötetének egyik szerkesztője tavaly, kiemelkedő életművének és szakmai sikereinek elismeréseként, Országh László-díjban részesült. Kiss Attila 2023 szeptemberében megvédte Kettős anatómia. Angol reneszánsz tragédiák a kora újkorban és ma című akadémiai doktori értekezését, 2024 áprilisában pedig hivatalosan is az MTA doktora lett.