Megtekinthető a SzemeSZTEr decemberi adása

2015 utolsó egyetemi magazinja sok érdekes összeállítást tartogat nézőinek. Néhány téma kedvcsinálónak: Vámpírok bálja a BTK első éveseinek táncos mulatságán, remek elfoglaltság a Filmklub, de azt is megmutatjuk, hogy milyen filmek várják a résztvevőket. Hamza Vanessa kommunikáció BA szakos hallgató a mézeskalács készítésbe avat be bennünket. Egy új sorozatot is indítunk, ahol a BTK épületeinek, névvel ellátott termeinek történetét vázoljuk fel.

Minden kedves Nézőnknek békés karácsonyt és sikeres 2016-os esztendőt kíván a stáb minden tagja nevében a szerkesztő, Márki Kitti kommunikáció MA és a két műsorvezető, Glillich Anna és Serege Krisztina kommunikáció BA szakos hallgatók.


A magazin a Szeged TV műsorán december 15-én és 22-én este nyolc órától látható, de a találkozhatnak műsorunkkal a veszprémi, hódmezővásárhelyi, szentesi, bajai, kecskeméti és a szabadkai Pannon TV műsorán is!




Friss Hírek

Friss Hírek RSS

Boritokep_41

Kiss Attila az SZTE BTK Angol Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára, több szervezet, köztük a Magyar Shakespeare Bizottság és a Magyar Anglisztikai Társaság (HUSSE) elnökségi tagja, utóbbinak egykori megválasztott elnöke, a hazai anglisztika megkerülhetetlen alakja. A grandiózus vállalkozás, a hétkötetes Az angol irodalom története sorozat második kötetének egyik szerkesztője tavaly, kiemelkedő életművének és szakmai sikereinek elismeréseként, Országh László-díjban részesült. Kiss Attila 2023 szeptemberében megvédte Kettős anatómia. Angol reneszánsz tragédiák a kora újkorban és ma című akadémiai doktori értekezését, 2024 áprilisában pedig hivatalosan is az MTA doktora lett.