Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Október

Újra Ecodemia

Ecodemia

Folytatódik a Móra Ferenc Szakkollégium, a CIB Bank ZRt. és a Gazdaságtudományi Kar közös szervezésében az Ecodemia rendezvénysorozat.

2013. október 30.

Az előző félévben nagy sikert aratott Ecodemia előadássorozat újra várja az érdeklődőket a Móra Ferenc Szakkollégium nagytermében (Újszeged, Közép fasor 33.) A mindennapok gazdaságához kapcsolódó beszélgetések, előadások segítségével informálódhatunk többek között a magyar tőzsde működéséről, kkv-k pályázati lehetőségeiről, az elektronikus kereskedelemről, a sikeres multinacionális cégek menedzsmentjéről és a középvállalkozások marketingjéről.

November 4-én, Kecskeméti Judittal, a Buda-Cash Brókerház sajtó- és ügyfélkapcsolati igazgatója, aki brókerek között éli mindennapjait, mesél a magyar tőzsde nagy korszakairól. Előadása segítségével betekintést nyerhetünk a sokszor misztifikált tőzsde-világba, és átélhetjük a magyar tőzsdetörténelem sorsfordító pillanatait.

Az Ecodemia rendezvénysorozat első előadásai:

November 21-én (csütörtökön) 18 órától Szekeres Zsolt, a Lipóti Pékség szegedi vezetője tart előadást Egy sikeres mikrovállalkozás, a Lipóti pékség bemutatása címmel.

2013. november 14-én (csütörtökön) 18 órától Szénási Enikő, a Factory Creativ Stúdió ügyvezető igazgatója Mennyből a pokolba? A pályázatok menedzselésének kulisszatitkai címmel tart előadást.

Kecskeméti Judit (igazgató, Buda-Cash brókerház):
A brókerek világa - Kis magyar tőzsde story
2013. november 4. (hétfő) 18.00 óra

Helyszín: Móra Ferenc Szakkollégium (Újszeged, Közép fasor 33.)

CIB