Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Február

Szakmai Gyakorlat Hete (febr. 27 – márc. 2)

Szakmai Gyakorlat Hete

Nem tudod, hol töltsd a szakmai gyakorlatod, egyáltalán milyen irányba indulj el? Szeretnél minél több visszajelzést kapni, fejleszteni magad, hogy magabiztosabban kezdhesd a gyakorlatot? Jól jönne egy kis segítség a kapcsolatfelvételhez, a pályázat megírásához?

2012. február 15.

Ha már egy kérdés rímel rád, akkor itt a helyed! Egy hetes programunkkal igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy a szakmai gyakorlattal kapcsolatos kérdéseidre választ kapj! Előadásainkat és gyakorlati foglalkozásainkat ajánljuk azoknak, akik kötelező gyakorlat előtt állnak/ szeretnének az egyetemi tanulmányok mellett érdemi szakmai tapasztalatokat szerezni / több szakterületbe belekóstolni, mielőtt kilépnének a munkaerő-piacra / ambiciózus hallgatóként megalapozni jövőjüket egy általuk preferált gyakorlati helyen. Persze egyik sem zárja ki a másikat!


Bármi legyen is a motivációd, nem árt szem előtt tartani, hogy a munkáltatók a pályakezdőktől elvárják a tapasztalatot, ami neked is meghatározó élmény vagy tanulságos állomás lehet!


A program plakátja az alábbi linkről érhető el:
www.sztekarrier.hu/shared/dokumentumok/szakmai_gyakorlat_hete_plakat_a2.pdf