Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2010. Október

2010-ben is Tanulmányi Verseny a GTK-n

A Medve is versenyzik!

Az előző évekhez hasonlóan a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara tanulmányi versenyt szervez középiskolás tanulók részére. A tanulmányi verseny célja, hogy a leendő közgazdászok a megadott információk alapján döntéseket hozzanak, és minél nagyobb profitot szerezzenek.

2010. október 04.

A verseny során 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik két fordulóban bizonyíthatják rátermettségüket. Az első forduló az SZTE GTK elektronikus oktatási rendszerén, a Coospacen kerül megrendezésre, ahol a csapatok a regisztrációt követően letölthetik a verseny feladatát és a megoldáshoz szükséges minden információt. A csapatoknak három különböző területen kell bizonyítaniuk, úgy mint:

  • Pénzügy
  • Menedzsment
  • Marketing

A legjobb hét csapat jut be a döntőbe, melyet a Gazdaságtudományi Kar Nyílt Napján, vagyis 2010. december 13.-án tartunk.

És hogy miért érdemes benevezned? Mert amellett, hogy megmutathatjátok, hogy jövőbeli közgazdászként képesek vagytok megállni a helyetek, értékes ajándékokat is nyerhettek. Ezekről és a verseny részleteiről bővebben a Tanulmányi Verseny oldalán kaphattok tájékoztatást.