Bezár

Hírarchívum

Csapo_Beno_gyaszhir

Végső búcsú Csapó Benőtől, az SZTE professzor emeritusától

Végső búcsú Csapó Benőtől, az SZTE professzor emeritusától

2023. július 11.
1 perc

Prof. Dr. Csapó Benőt – családja és hozzátartozói mellett – a Szegedi Tudományegyetem közössége, munkatársai, szerzőtársai, kollegái, pályatársai, barátai is gyászolják. Az életének 70. évében elhunyt professzor végső búcsúztatását 2023.július 21-én 14 órakor a Belvárosi temetőben (6728 Szeged, Fonógyári út 21.) tartják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Prof. Dr. Csapó Benő Széchenyi Professzori Ösztöndíjas egyetemi tanár, a Helsinki Egyetem díszdoktora, Szeged város és szülőfaluja, Szentgál díszpolgára, de mindenek előtt szerető férj, édesapa és nagypapa 2023. június 26-án, életének 70. évében elhunyt.

Csapo_Beno

Végső búcsút 2023.07.21-én 14 órakor a Belvárosi temetőben (6728 Szeged, Fonógyári út 21.) veszünk tőle. Részvétnyilvánításukat a család a family@csapo.hu címen fogadja” – olvasható a családi gyászjelentésben.

*

In memoriam Csapó Benő (1953-2023)… Az SZTE hírportálja, az SZTE kari honlapjai közül több, valamint az mta.hu is közzétette a fájdalmas hírt: Csapó Benő professzor, a neveléstudományi kutatás és pedagógusképzés egyik legkiemelkedőbb képviselője elhunyt… Az SZTE BTK Neveléstudományi Intézet és Neveléstudományi Doktori Iskola gyászközleménye az SZTE hírportálon Elhunyt Csapó Benő, az SZTE Neveléstudományi Intézet professzor emeritusa címmel olvasható.

Csapó Benő családja gyászjelentése elérhető itt.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek