Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2011. Október

Morgan Stanley: Cégbemutató és Próba Assessment Center

You have talents We have options

Az ‘An Exciting Place to Start Your Career’ című cégbemutatón többet tudhatsz meg a Morgan Stanley-ről és magyarországi irodájáról és hasznos tanácsokat kaphatsz a jelentkezéshez.

2011. október 07.

Munkahely vagy gyakornoki állás keresésekor több tényezőre is hangsúlyt kell fektetned ahhoz, hogy sikeresen vehesd az akadályokat. Fontos felkészülni, megfelelő jártasságot szerezni például az önéletrajz helyes megírásában vagy csoportfeladatok hatékony megoldásában. Emellett érdemes megismerni a vállalatot melyhez jelentkezel: többet megtudni a cég profiljáról, struktúrájáról, utánanézni az aktuális eseményeknek.


Az ‘An Exciting Place to Start Your Career’ című cégbemutatónkon többet tudhatsz meg a Morgan Stanley-ről és magyarországi irodájáról, s munkatársaink hasznos tanácsokat is adhatnak a jelentkezéshez.


Miután jelentkeztél egy pozícióra és elkezdődött a kiválasztási folyamat, könnyen előfordulhat, hogy ún. Assessment Centeren kell részt venned. A Morgan Stanley is előszeretettel használja ezt a jelöltek jobb megismerését célzó módszert az interjúztatási folyamat során. Az AC-n az egyéni interjúk mellett több jelölttel karöltve csoportos feladatokat oldotok meg, melyek során szakemberek figyelik és megadott szempontok alapján értékelik a teljesítményeteket, valamint a csoportfeladat megoldása során tanúsított viselkedéseteket.


Az állásbörzéhez kapcsolódó Próba Assessment Center során arra törekszünk, hogy az összetett visszajelzésnek köszönhetően gyarapítsuk azon készségeiteket, melyek hozzájárulnak a sikeres Assessment Centeren való részvételhez.


‘An Exciting Place to Start Your Career’
Karriertanácsadással egybekötött cégbemutató a Morgan Stanley magyarországi munkatársaitól
2011. október 19. 18:00-19:00, GTK Átrium


Mock Assessment Center
Próba Assessment Center közgazdász és jogász hallgatóknak/végzősöknek angol nyelven!
2011. október 20. 9:00-12:00 és 13:00-16:00, TIK II. emeleti Közösségi Tér


Amennyiben szeretnél résztvenni a fenti programok valamelyikén, október 13-ig várjuk jelentkezésed az mailto:szte@morganstanley.com e-mail címen!


A programok plakátja ide kattintva érhető el.