Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2011. Június

Diplomaosztó 2011

diplomaoszto_web

Tudnivalók a diplomaosztóról.

Cimkék: Diplomaosztó
2011. június 08.

A végzett hallgatók diplomáinak ünnepélyes átadására 2011. július 3-án (vasárnap) 10.00 órakor illetve 14.00 órakor kerül sor az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (JATIK) Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10. I-II. em.).

A 10.00-kor avatandó jelölteknek 8.30 órakor kell megjelenni a Kongresszusi teremben

  • Tájékoztató és próba: 8.30 – 9.00-ig
  • Talár kiválasztása, diploma átvétel aláírása, meghívók átvétele: 9.00 – 9.45-ig
  • Vendégek helyfoglalása: 9.30 órától


A 14.00-kor avatandó jelölteknek 12.30- órakor kell megjelenni a Kongresszusi teremben.

  • Tájékoztaó és próba: 12.30 – 13.00-ig
  • Talár kiválasztása, diploma átvétel aláírása, meghívók átvétele: 13.00 – 13.45-ig
  • Vendégek helyfoglalása: 13.30 órától

A talár és a sapka kölcsönzése ingyenes.

Vendégek, hozzátartozók a Kongresszusi terembe csak meghívóval léphetnek be!

Kérjük, részvételi szándékát és vendégeinek szóló meghívó-igényét a záróvizsga napján, de legkésőbb 2011. június 25-ig szíveskedjék írásban, – a mellékelt jelentkezési lapon – jelezni.

Hallgatónként várhatóan 3-4 fő vendég részére tudunk meghívókat biztosítani. Többlet-igény esetén a vendégek egy másik teremben, kivetítőn követhetik az ünnepséget.

A meghívók 2011. 06. 27-től (a sikeres záróvizsga és a nyelvvizsga követelmények igazolása után) aláírás ellenében átvehetők a Tanulmányi Irodában, illetve az ünnepség előtt, a helyszínen.

Az első beiratkozás óta megszerzett újabb, a diploma átvételéhez szükséges nyelvvizsga bizonyítványának eredeti és másolati példányát, vagy a nyelvvizsga központ által kiállított eredeti, pecséttel és iktatószámmal ellátott igazolást legkésőbb 2011. június 20-ig kell eljuttatnia a Tanulmányi Irodához! A diplomáját a diplomaátadó ünnepségen csak az a hallgató veheti át, aki a nyelvvizsga bizonyítványát eredeti vagy másolat formájában bemutatja a Tanulmányi Irodán legkésőbb 2011. június 27-én délig.

Az ETR-ben szíveskedjék ellenőrizni a már berögzített nyelvvizsgákat, valamint a személyi adatokat is. A névváltozásokat írásban, a személyi igazolvány bemutatásával, szintén június 20-ig kérjük bejelenteni.

Tájékoztatjuk, hogy a diplomaátadás zavartalan lebonyolítása érdekében amatőr fényképészek, videósok a színpadra nem mehetnek fel, viszont hivatásos fényképész minden végzett hallgatóról készít fényképet, és a teljes ünnepségről videó-felvételt. (A vásárlási lehetőségekről a helyszínen kapnak tájékoztatást.)

Amennyiben a diplomaosztó ünnepségen nem tud megjelenni, szíveskedjék – a mellékelt jelentkezési lapon 2011. június 25-ig, vagy legkésőbb 2011. július 1-ig írásban nyilatkozni az oklevél átvételének módjáról. Amennyiben postai úton kéri diplomájának kiküldését, szíveskedjék – pontos cím megadása mellett – a jelentkezési lapon, illetve írásbeli kérelemmel benyújtani a Kar Tanulmányi Irodájához.