Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

Vendégeinknek  --  Szeged megközelíthetősége
Szeged megközelíthetősége

Szegedre több főút vezet és 2005. decemberétől már az M5-ös autópályán (teljes hosszában Budapesttől Szegedig) is elérhető.

Részletes Magyarország térkép vagy a letölthető anyagok - térképek (nyomtatható változatban)menü pontban tekintheti meg.

A Kongresszusi Központ Szeged belvárosában, az Ady téren található.

Gépkocsival érkező vendégeinknek az térkép autóval érkezőknek térképen bejelölt útvonalakat ajánljuk.

A letölthető anyagok - térképek (nyomtatható változatban)menü pontban töltheti le.

Vonattal érkező vendégeinknek az 1-es villamost (leszállás a Bécsi körúti vagy az Aradi vértanúk tere megállónál), míg autóbusszal érkező vendégeinknek a 83-as (leszállás az SZTK Rendelőnél), 11-es és 21Y-os (mindkét busz esetében leszállás a Bécsi körúti megállónál) autóbuszt érdemes használniuk. A pontos útvonalat a térkép tömegközlekedéssel érkezőknek térképmutatja.

A letölthető anyagok - térképek (nyomtatható változatban)menü pontban töltheti le.

Az épület áttekintését segítő alagsori (bejáratok, mélygarázs, előadótermek), illetve földszinti (bejáratok, előadótermek, szemináriumi termek, szolgáltatók, Átrium, stb.) alaprajzokat . Alaprajzok vagy a letölthető anyagok - alaprajzok (nyomtatható változat!) menü pontban tekintheti meg.
hegedus_230x154.png

Rendezvénynaptár *

Címkefelhő

BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Hírek  Innovízió  Irodalom  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  Szegedi Tudományegyetem  TIK  TTIK