Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

TDK  --  Nyitóoldal

TDK — Nyitóoldal

2014. május 18.

HírekIntézményi fordulókDolgozatok feltöltéseKari TDK kiválóságokLetöltések
„Miért kezdtem bele a TDK-ba?”A GTK OTDK sikereiGalériaGYIKTDK-pályázatok

SZTE GTK TDK logóA Tudományos Diákkör tagjai egy-egy téma lelkes kutatói, akik szakmai karrierjüket és későbbi sikereiket a TDK-hoz hasonló nagy megmérettetésekkel szeretnék megalapozni. A TDK-munka kutatáson alapuló, magas színvonalú tudományos dolgozat megírásával és eredményeinek kari szintű prezentálásával kezdődik, mely az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára a belépő. Az OTDK-n való részvétel komoly lehetőség, mely egyrészt a munkaerőpiacon jelent komoly ajánlólevelet, másrészt – ahogy a korábbi évek sikersztorijai mutatják – a TDK-sok a témát folytatva kutatási területük országosan elismert szakérőivé válhatnak.

A kutatás megvalósításában szívesen segítenek a Kar oktatói, de a TDK I. és TDK II. kurzusok, valamint a 3T tábor is a felkészülést segítik. Ha csatlakozni szeretnél a TDK-hoz, bátran jelentkezz a TDK-kurzusokra, a táborba, vagy keresd fel valamelyik oktatót, de a lenti elérhetőségeken is érdeklődhetsz.

Tehetséggondozó Bizottság – Tudományos Diákkör albizottság
Udvari Beáta, kari TDT titkár, egyetemi adjunktus
E-mail: tdk@eco.u-szeged.hu

Nemzeti Tehetség Program Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Emberi Erőforrások Minisztériuma

NTP-TDK-13-016