Bezár

Hírarchívum

Január 31-éig lehet jelentkezni az SZTE MGK tudományos konferenciájára

Január 31-éig lehet jelentkezni az SZTE MGK tudományos konferenciájára

2013. január 23.
1 perc

A XII. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferenciát (XII Wellmann International Scientific Conference) az SZTE hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karán április 25-én tartják meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Azok, akik részt kívánnak venni a 2013-as hódmezővásárhelyi szakmai tanácskozáson – melyet az SZTE MGK a Temesvári Bánáti Agrár- és Állatorvostudományi Egyetemmel, valamint az MTA Szegedi Akadémiai Bizottsággal közösen szervez –, a wellmann.mgk.u-szeged.hu honlapon regisztrálhatnak (és találhatnak további információkat) január 31-ig. A kéziratokat (melyeket a „Review on Agriculture and Rural Development” című folyóiratban publikálják) pedig február 15-ig lehet benyújtani.

Az április 25-i „Új irányok a mezőgazdaságban és a vidékfejlesztésben” című konferencián a délelőtti órákban plenáris előadásokat tartanak, az ebédet követően pedig az előadók szekcióülések keretében tarthatják meg prezentációikat. A rendezvény poszterszekciója lehetőséget nyújt a tudományos eredmények poszteren történő bemutatására is. A délután kulturális műsorral folytatódik, majd vacsoraesttel zárul.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek