Bezár

Hírarchívum

Őrült Ötletek Napja Szegeden

Őrült Ötletek Napja Szegeden

2013. április 09.
1 perc

A SzegedBoost és az SZTE Innovációs Klub közös szervezésében április 9-én, kedden tartják az Őrült Ötletek Napját a Szent-Györgyi Albert Agóra Informatóriumában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az április 9-én 18 és 20 óra között sorra kerülő eseményen a háromtagú zsűri és a közönség elé tárhatják ötleteiket a bátor jelentkezők. Aki egy jó ötletet hoz, az egy korsó sört kap. Egy nagyon jó ötlet egy korsó sört plusz még egyet ér az innovációs szakemberekkel együtt elfogyasztva. Egy kiváló ötletet pedig mentortámogatással jutalmaznak, valamint az ötletgazda indulhat a Hackathon in the Box szegedi fordulóján.

 

A rendezvényre mindenki nevezhet, akinek van egy őrült ötlete: a ruhán átlátó szemüvegtől a soha ki nem fogyó söröskorsóig. A zsűriben a hazai innovációs élet meghatározó szereplői ülnek. A közönségdíjasok plusz sört kapnak. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem szeretik a sört… ők Innovációs Koktélt kortyolhatnak. Az est vendége lesz továbbá Wohlmuth Máté fiatal startupper a Sopreso csapatából és Pukler Gábor, a Magyar Telekom üzletfejlesztési és innovációs igazgatója.

 

A mottó: csak egy ötlet. Maximum 3 percben elmondva. Semmi trükk, semmi mellébeszélés. Az ötlet számít! Jelentkezés: https://docs.google.com/forms/d/1hvF6re-0ouxJ3nnEgqlwEum8JKqZMgc45D3l2cofHcM/viewform?pli=1

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek