Bezár

Hírarchívum

sztetv_kiemelt

Új műsor az SZTEtv kínálatában: Stúdióbeszélgetések

Új műsor az SZTEtv kínálatában: Stúdióbeszélgetések

2012. október 05.
1 perc

A SZTE Médiacentrum SZTEtelevízió új produkciója, a Stúdióbeszélgetések havonta egyszer jelentkező magazin. Az októberi összeállítása immár az SZTE honlapján is megtekinthető. A két főszereplő: Szecsődi Ferenc hegedűművész és Egyed Erika, az SZTE Kulturális Iroda munkatársa.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Stúdióbeszélgetések a SZTE Médiacentrum SZTEtelevízió új produkciója. A Stúdióbeszélgetésekben kicsit több idő jut egy-egy téma körbejárására, „kibeszélésére”. Lesznek a műsorban az SZTE közéletével foglalkozó témák éppúgy, mint miniportrék, különleges történetek vagy éppen aktuális események.

Az októberi adás bemutatja Szecsődi Ferencet, aki első szegedi művészként, a Magyar Művészeti Akadémia levelező tagja lett. Akadémikusként legfontosabb feladatának a hegedűművészek támogatását tartja. Az október a szegedi egyetemen az Őszi Kulturális Fesztivál ideje. Az idén 15 éves Kulturális Iroda történetét elevenítjük fel Egyed Erika segítségével.

A Stúdióbeszélgetéseket október 4-én este a TiszapART Televízió tűzte műsorára. Immár az SZTE honlapján is elérhető.

A műsort az SZTE Média Centrum megbízásából az SZTE BTK TV Stúdiója készítette, műsorvezető: Nánási Anita III. éves kommunikáció BA hallgató, szerkesztő: Zubonyai Alíz II. éves kommunikáció BA hallgató.

SZTEinfo




Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek