Bezár

Hírarchívum

SZTE__Ligetfenyfurdo_megallapodas_kiemelt

Kedvezményes bérlettel várja az SZTE hallgatóit a Napfényfürdő

Kedvezményes bérlettel várja az SZTE hallgatóit a Napfényfürdő

2012. október 01.
2 perc

Együttműködési keretmegállapodást írt alá október 1-jén a Ligetfürdő Kft. Napfényfürdő Aquapolis Szeged és a Szegedi Tudományegyetem. A felek célja a hallgatói rekreáció támogatása.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
, rekreáció

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy új típusú fürdőbérlet-konstrukcióval segíti a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak egészségmegőrzését a Napfényfürdő Aquapolis Szeged. Hülvely István, a tulajdonos Hunguest Hotels Zrt. vezérigazgatója elmondta: a szegedi egyetemen felsőfokú tanulmányokat folytató diákok kedvezményes, 5000 forintos áron juthatnak hozzá az 5 hónapra szóló, míg 9900 forintért a 9 hónapos bérlethez, mely a fürdő korlátlan használatára jogosítja fel őket a hétköznapokon.

Motivációjukról szólva kiemelte, Szegeden nehézkes az úszáshoz való hozzáférés, ugyanakkor az ő hatalmas, modern létesítményük szolgáltatásai a válság hatásai miatt nincsenek teljesen kihasználva. Míg az egyetemisták eddig 1500 forintért vehették igénybe egy alkalommal a fürdőt, addig most nem sokkal többért hónapokig folyamatosan járhatnak oda. – Bízom benne, hogy kedvet kapnak a diákok az úszáshoz, fürdőzéshez. A magunk részéről biztosítjuk számukra a szellemi frissesség mellé elengedhetetlenül szükséges fizikális, testi felszabadulást – fogalmazott.

Szabó Mihály, a Ligetfürdő Kft. ügyvezetője szerint fürdőjük mérföldkőhöz érkezett azzal, hogy Európa egyik vezető egyetemével kötött együttműködési megállapodást. Az ő elsődleges céljuk természetesen a profit és az állandó fejlesztés, ám ezen a téren nem a kis vásárlóerejű hallgatókra alapoznak, ezért is adnak teret kedvezményesen a fiatalok sportolási, rekreációs lehetőségeinek. Bízik benne, hogy az SZTE marketing és kommunikációs potenciálja a Napfényfürdő látogatottságát is növeli.

– A mai megállapodás tulajdonképpen egy egyoldalú, rendkívül nagyvonalú gesztus a Ligetfürdő Kft. részéről, amiért köszönettel tartozunk, s ellentételezésként az SZTE-t mint jó brandet ajánlhatjuk fel. Nagyon remélem, hogy a most életbe lépett konstrukció rendszeressé teszi hallgatóink sportolását, ami által sikeresebbé válnak az élet más területein is! Úgy gondolom, ez a bérletkonstrukció még a leginkább rászorultak számára is elérhető, így bízom benne, hogy valóban sokan élnek a példátlan lehetőséggel – ezt már Szabó Gábor akadémikus, az SZTE rektora mondta, aki az universitas részéről Szabó Mihállyal szignálta a szerződést.

Galambos Gábor, az SZTE egyetemi sportjáért felelős rektori megbízott hozzátette, kívánatos lenne, hogy az aláírt dokumentum a lehető legszélesebb kooperáció előtt nyisson kaput. Mivel a felsőfokú intézmény Szeged város egyik legnagyobb foglalkoztatója, amennyiben sikerül az itt dolgozók számára is a diákokéhoz hasonló, kedvező bérletrendszert kidolgozni, az SZTE potenciálja révén jelentősen nőhet a fürdő látogatottsága.

További információ:

http://vtvszeged.hu/hun/s_!news/i__2/i__7112

 

SZTEinfo


SZTE + Ligetfényfürdő megállapodás galéria
Az együttműködési megállapodás aláírásán készült képek itt megtekinthetők
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek