Bezár

Hírarchívum

Nyílt napon mutatkozik be a Szegedi Tudományegyetem

Nyílt napon mutatkozik be a Szegedi Tudományegyetem

2012. november 19.
2 perc

2012. november 22-én nyílt napra várja a továbbtanulást tervezőket a Szegedi Tudományegyetem. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban 8 óra 30 perctől 15 óráig képzési kiállításon, kari tájékoztatókon mutatkozik be az SZTE.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A továbbtanulással kapcsolatos előadások és tájékoztatók mellett érdekes, színes programokkal várja a diákokat 2012. november 22-én (csütörtökön), a nyílt napján a Szegedi Tudományegyetem. Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (Szeged, Ady tér 10.) 8 óra 30 perctől a középiskolásokat, a szülőket, a pedagógusokat tájékoztatják az SZTE vezetői, oktatói, hallgatói.

Az SZTE nyílt nap 8 óra 45 perckor kezdődő ünnepélyes megnyitóját követően a TIK átriumában indul a képzési börze, változatos interaktív programokkal. Így például: lesz taláros fényképezés a jogi karnál, újraélesztés és öregségi szimuláció az egészségtudományi karral, testtömeg-index mérés a pedagógus karral, állatfelismerési teszt és lézeres lövészet a mezőgazdászokkal, zenei kvíz a zeneművészetisekkel, puzzle a BTK-val, kísérleti eszköz és számítógépes bemutatók a természettudományi karral. A rendezvény visszatérő és immár elmaradhatatlan programjai: a fogászati szűrés, az SZTE Mérnöki Kar pneumobil bemutatója és a GTK-s macival készíthető fotó.

Értékes nyereményekért lehet játszani az SZTE kvízzel és a fent felsorolt programokon kapható pecsétek gyűjtésével.

Természetesen működik a hagyományosan népszerű „karrier jósda” is, ahol a pályaorinteciós teszt kitöltése és karrier tanácsadás mellett, játékos feladatokban is részt vehetnek a középiskolások.

Iránytűt ad az SZTE a továbbtanulást tervezőknek. Tájékoztató előadást tart 13 órától dr. Varga Zsuzsanna oktatási igazgató. Döbör András, az SZTE JGYPK Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ vezetője a felsőoktatási szakképzésekről szóló tudnivalókat összegzi. Az SZTE két tanulmányi osztályának vezetője – Kothencz Mihály (BTK) és Boa Anikó (TTIK) – friss információkat ad a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókról.

A programon résztvevőknek az igazolást 13 óra 30 perctől osztják, a nyereményeket 14 órától sorsolják.

A regisztrációról, a programokról részletes információ: http://www.u-szeged.hu/nyiltnap

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek