EFMD Accredited

Sikeres EFMD akkreditációs folyamatot zárt le az SZTE GTK

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját.

Nagy elismerésben részesült a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara: angol nyelvű gazdálkodás és menedzsment alapszakja elnyerte a képzések minőségének fejlesztését és fenntartását célzó European Foundation for Management Development (EFMD) elit szervezet nemzetközi akkreditációját. Magyarországon csupán három egyetem, Európa szerte pedig mindössze 112 képzési program rendelkezik ezzel az elismeréssel.

Kovács Péter, a kar dékánja elmondta, hogy elkötelezettek a folyamatos fejlődés és a minőségfejlesztés mellett. – A sikeres akkreditáció arra ösztönöz bennünket, hogy további erőfeszítéseket tegyünk, illetve bizonyítsuk, hogy méltóak vagyunk az elismerésre. Ez az eredmény hozzájárul nemzetközi láthatóságunk, elismertségünk növekedéséhez. Ez a siker a kar közösségének, kollégáinak, hallgatóinak, alumnusainak, partnereinek közös sikere, mindenki támogatását köszönjük – fogalmazott a GTK dékánja.

SZTEinfo


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Farkas GellértFarkas Gellért – TTIK – kémia

A karon és a szakomon kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy olyan programokat szervezzenek, amik összekovácsolnak minket a csoporttársakkal. Ilyen például a kémiásoknak szóló Vegyetem tábor is. Emellett olyan programokat is szerveznek nekünk, amelyek az elhelyezkedés szempontjából különösen hasznosak. A tanárok kedvesek, rendkívül segítőkészek, így igazán családias hangulat alakult ki az évek során.




Fulep_GaborFülep Gábor - ÁOK, általános orvos

Több oka van annak, hogy a Szegedi Tudományegyetemre járok orvosi karra. Az egyik legfontosabb, hogy mindig nagyon jókat hallottam az itteni képzésről, a másik az, hogy Budapestre nem szerettem volna menni, mert már volt tapasztalatom a fővárosi életformáról. Szeged egy vidéki nagyváros, ahol kedvesebbek az emberek, összetartóbb a diákság, ez a tapasztalatom. Mindig is a kémia és biológia állt hozzám közel, ezért nem volt kérdéses számomra a továbbtanulás. A gyakorlati lehetőségeket külön kiemelném az SZTE Általános Orvostudományi Karán, mindenkinek csak ajánlani tudom!

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.