Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Mire jó a közgazdász diploma?  --  Én is GTK-s voltam

Mire jó a közgazdász diploma? — Én is GTK-s voltam

Te is gondolkodtál már azon, hogy a közgazdász diploma megszerzése után milyen utak nyílnak meg előtted? Ezeken az oldalakon összegyűjtöttük Neked, hogy mire jó a megszerzett tudásod, és ráadásul még egykori szegedi gtk-s hallgatók történeteibe is beleolvashatsz.

2014. május 18.

FőoldalMire jó?Én is GTK-s voltam

Holecska Krisztián

Holecska Krisztián – termékmenedzser, Kendro.hu Kft

A feladataim közé tartozik a piackutatás, marketingtervek összeállítása, terméktámogató eszközök menedzselése, különböző kampánytervezési -, illetve kampánykezelési feladatok. Mindemellett fontos a partnerekkel való kapcsolattartás, illetve az ügyfélkezelés. A szakmámat érdekesnek, sokszínűnek és kihívásokkal telinek találom.

Kerényi Ádám

Kerényi Ádám – kontroller (SolvoBiotechnologyZRt)

Kontrollerként a menedzsment számára a döntések meghozatalához szükséges pénzügyi és számviteli elemzések készítése a feladatom. Emellett kimutatásokat készítek, és részt veszek az éves auditban. Amint látjátok, a számok töltik ki az életemet.

Nyíri Zoltán

Nyíri Zoltán – tréner

Saját cégem van, amely vállalati képzésekkel, tanácsadással, tréningekkel foglalkozik. Ebbe a személyes tanácsadástól a kiscsoportos tréningeken keresztül a több ezer fős előadásokig számos lehetőség belefér. Ezeken leggyakrabban az értékesítés, motiváció, csapatépítés és vezetőképzés kérdéseivel foglalkozunk. Továbbá készítünk és fejlesztünk tananyagokat, elsősorban könyveket és cd-ket mindehhez – megtalálhatjátok a sikerlistákon.

Lippai-Makra Edit

Lippai-Makra Edit – könyvelő, DoktorKontírKönyvelde Kft

Hallgatóként a KPMG Hungária Kft által meghirdetett számvitel versenyen csapatommal 1. helyezést értem el, melynek köszönhetően a cég állást ajánlott a könyvvizsgálati részlegénél. Jelenleg könyvelőként dolgozom, a feladataim közé tartozik az ügyfelektől beérkező könyvelendő számlák rendszerezése, könyvelése, számítógépes programba való rögzítése, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartás, és kimutatások készítése. Mivel a munkám rugalmas keretek közt zajlik, a két kislányommal is sok időt tölthetek.

Nemzeti Tehetség Program logó

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő logó

Emberi Erőforrások Minisztériuma logó

A projekt az NTP-TÚP-13-0003 jelű, a GTK a tehetségekért pályázat keretein belül valósult meg.
Oktatáskutató és fejlesztő intézet logó