Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk  --  Hallgatóinknak  --  HÖK  --  Közgázoló  --  Közgázoló 2014. február
Közgázoló 2014. február

vm

Vajmi kevés lehetőség nyílik úgy igazán megismerni oktatóinkat, akik hétről-hétre kiállnak a katedrára, hogy átadják tudásuk egy részét a diákseregeknek. Éppen ezért indítjuk útjára e rovatot, melyben 10, nem éppen a gazdaságtanhoz kapcsolódó kérdést teszünk fel valamelyik oktatónknak!

EG

Interjú Dr. Elbert Gáborral,Magyarország egyik legelismertebb sportvezetőjével, volt sportszakállamtitkárral. Ha érdekel a magyar sportélet, a magyar labdarúgás és, hogy kell-e labdarúgó-stadionokat építeni Magyarországon, akkor ne hagyd ki ezt az interjút!

Reuters-Logo1

A Reuters legújabb elemzése Magyarországot “rázós” helynek nevezi. Hogy miért? Olvassátok el a cikket!

mozaik

A Marketing Klub februári klubestjén a Mozaik Tankönyvkiadó fejlődésének történetével és legújabb nemzetközi kereskedelemben szerzett tapasztalataival ismerkedhettek meg az érdeklődők egy igen érdekes angol nyelvű előadás keretein belül.

hok_2

Betekintés a HÖK választáson induló két csapat berkeibe – programok, tervek és célkitűzések a fókuszban.

hok_1

Betekintés a HÖK választáson induló két csapat berkeibe - programok, tervek és célkitűzések a fókuszban.

cmimg_2240

Nem csak olyan könyvekről olvashattok lentebb, melyeket oktatóink ajánlottak elolvasásra, hanem olyanokról is, melyeket mi magunk ajánlunk Nektek meleg szívvel, mivel hasznosak lehetnek akkor, ha az adott témakörbe mélyebben is bele szeretnétek ásni magatokat!

mkt1

Ismét lehetőségetek van csatlakozni a Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Szervezetéhez. Miért éri meg? Klikk!

medve2

4 éves a GTK kabalafigurája, Medve Barnabás. Utána jártunk, miért medve a medve, hogyan született és, milyen szerepet tölt be a kari életünkben.

16394961_1_644x461_foiskola-egyetem-mellett-vegezheto-munka-kiemelkedo-keresettel-vi-kerulet

bal

Ismét megrendezésre került a nagysikerű Közgazdász Bál.