Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Június
GTK 2013. Június
2013. június 25.

gtk_ecodemia_logo_rgb1

2013. július 2-án 18 órakor új, négyestés rendezvénysorozat indul a GTK Aulájában

(Kálvária sgt. 1.). Az Ecodemia Nyári Egyetemre szeretettel várjuk Szeged, illetve a Dél-alföldi Régió vállalati vezetőit.

 

2013. június 25.
diplomaoszto_webTudnivalók a diplomaosztóról.
Címkék: Diplomaosztó
2013. június 20.

GTK_nyitva_2013

A nyári időszakra való tekintettel hamarosan megváltozik karunk nyitva tartása.

SDC10233

2013. június 19-én, a Gazdaságtudományi Kar Aulájában a Kar polgárai ünnepélyesen köszöntötték az XXXI. OTDK Közgazdaságtudományi Szekciójának díjazottait és témavezetőit.

 

eb_2013_pentek_11

Kárász Anna, a női kajaknégyes vezérevezőse és csapata kimagasló eredményt ért el a múlt héten rendezett Európa-bajnokságon.

sanghaji_kiemelt

A következő esztendők során bővülhet a hallgatói csereprogram rendszere Magyarország és Kína, Sanghaj és Szeged között.

EcoCamp 2012

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2013. július 29. és augusztus 2. között idén is EcoCamp tehetséggondozó tábort szervez középiskolások számára. Ha szeretnél többet tudni a pénzről és a gazdaságról, ráadásul szívesen töltenél egy hetet jó társaságban, Téged vár az EcoCamp!

Lezer_labor_kiemelt

Színes, izgalmas programkínálattal várnak mindenkit a Szent-Györgyi Albert Agóra tudományos területén 2013. június 12-én, a Magyar Műszaki Értelmiség Napján.

szaudi_kiemelt

Biztató tárgyalások folynak az együttműködésről, ennek értelmében akár már idén ősztől szervezett keretek között érkezhetnek szaúd-arábiai hallgatók a szegedi egyetem különböző karaira.

shanghai1

Június 10-én 22 sanghaji felsőoktatási intézmény és 5 középiskola képviselői egy egész napos oktatási kiállításon mutatják be az érdeklődőknek a kínai kultúra és oktatás működésének rendszerét, a kínai továbbtanulási, valamint a két ország kapcsolatában rejlő lehetőségeket.