Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Január
GTK 2013. Január
2013. január 30.
szteA Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága 2013-ban meghírdeti hallgatók számára az SZTE Innovációs Versenyt. A verseny célja, hogy inspirálja a hallgatókat innovatív ötleteik kidolgozására és bemutatására.
gtk01

A Szegedi Tudományegyetem 2013-ban is meghirdeti a „Használhatóbb tudást – hasznosabb munkaerőt!” elnevezésű gyakornoki programját, amely során a hallgatók a regionális klaszterek tagvállalatainál valós munkakörnyezetben, rotációs rendszerben bővíthetik szakmai tapasztalataikat.

2013. január 28.

SZTE Gazdaságtudományi Kar

Kérjük, támogassa Ön is az Ökonómia Alapítványt adója 1%-ával.

GTK Diplomaosztó 2013

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán 2013. január 25-én az előírt feltételek szabályszerű teljesítése után 109 jelölt diplomájának átadására került sort a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

TIK_kiemelt

A világ ötven legkülönlegesebb könyvtára közé sorolta a BestMastersPrograms.org – egy online kalauz a mesterfokú tanulmányokhoz – a József Attila Tanulmányi és Információs Központot (JATIK), illetve a benne működő SZTE Klebelsberg-könyvtárat.

Címkék: Szegedi TudományegyetemSZTETIKSZTE Klebelsberg-könyvtár
2013. január 15.

diplomaoszto_web

Tudnivalók a diplomaosztóról.

Címkék: Diplomaosztó

galaxy_tab.jpg

Egyetemünk részt vesz abban a pénzügyi kultúra kutatásban, melynek célja, hogy felmérje a felsőoktatásban tanuló fiatalság pénzügyi kultúráját. Tudd meg tehát Te is, hogy mekkora a pénzügyi IQ-d és nyerj!

main

Kiállítják az SZTE Mérnöki Kar pneumobilját, a tavalyi Szent-Györgyi-emlékévre utalva pedig C-vitamint is osztanak majd a szervezők a Szegedi Tudományegyetem standján az Educatio kiállításon, 2013. január 18-19. között a Hungexpo G pavilonjában. A rendezvényről az SZTE www.u-szeged.hu honlapja folyamatosan beszámol, szinte percről percre követve az eseményeket.

nyilt_nap_kiemelt

Február 1-jén startol a felsőoktatási felvételi jelentkezési időszak, amely idén március 1-jéig tart. A Szegedi Tudományegyetem február 9-én nyílt napra várja majd a továbbtanulást tervezőket. Nekik szóló sorozatunkban most a szegedi egyetemisták lakhatási lehetőségeivel kapcsolatos tudnivalókat gyűjtöttük össze.

Címkék: SZTESzegedi TudományegyetemSzálláshelyek Szegedenkarközi és kari kollégiumokdiákszállószakkollégiumkollégiumi felvételialbérlet

nyilt_nap_kiemelt

Február elsején startol a felsőoktatási felvételi jelentkezési időszak, amely idén március elsejéig tart. Hogy megkönnyítsük a döntést, ezen időszak alatt több cikket, a is a felvételizők a www.u-szeged.hu a témában. Sorozatunk első részeként a felvételi eljárással kapcsolatos technikai információkat közöljük.