Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Június
GTK 2012. Június
GTK

A legjobbak közé tartozol? Oktatóid kiemelkedő teljesítményűnek találnak? Esetleg demonstrátor is vagy? Ha igen, akkor augusztus 21. és 25. között köztünk a helyed a Tehetség, Tudomány, Team (3T) táborban a Gazdaságtudományi Karon.

"MARGÓ" térségfejlesztési esettanulmány verseny – 4. helyezett a GTK csapata
2012. június 20.

A GTK regionális és környezeti gazdaságtan mesterszakos hallgatói, Bagdi Ferenc, Balogh Máté, Lócskai Ádám és Kovács Péter, a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Világ- és Regionális Gazdaságtan Intézetének szervezésében megrendezett országos, "MARGÓ" térségfejlesztési esettanulmány verseny döntőjében, negyedik helyezést értek el a Mórahalmi kistérség fejlesztési lehetőségeinek megfogalmazásával.

6. helyezett a GTK csapata az országos Deloitte Diák Derbi Esettanulmány Versenyen
2012. június 20.

A 2012-es országos Deloitte Diák Derbi Esettanulmány Versenyen 6. helyezést ért el az SZTE GTK „Pacioli” csapata. A csapat tagjai: Sós Erika, Vass Enikő, Wittner Andrea (pénzügy és számvitel alapszak), Forrai Lujza (regionális és környezeti gazdaságtan mesterszak), felkészítő tanáruk Dr. Deák István.

Erős Gyula díj - 2. helyezés a GTK hallgatójának
2012. június 18.

Az Erős Gyula Alapítvány által kiírt pályázaton Dancsik Bálint Pénzügy MA szakos hallgató 2. helyezést ért el. A Pénzügytani Szakcsoport demonstrátora „Gondolatok a pénzügyi rendszer (in)stabilitásáról” című dolgozatával érdemelte ki a rangos elismerést.

2012. június 12.
diplomaoszto_webTudnivalók a diplomaosztóról.
Címkék: Diplomaosztó

iroda

„Használhatóbb tudást – hasznosabb munkaerőt!” elnevezéssel indul gyakornoki program a Szegedi Tudományegyetem és regionális klaszterek együttműködésében a hallgatók szakmai tapasztalatainak bővítésére

 

SZTE GTK

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2012. július
23. és 27. között EcoCamp tehetséggondozó tábort szervez középiskolások
számára. Ha szeretnél többet tudni a pénzről és a gazdaságról, ráadásul szívesen töltenél egy hetet jó társaságban, Téged vár az EcoCamp!

2012. június 07.

FACTORY_gyakornoki_program

Július 2-án indul a Factory Creative Studio Kft. III. gyakornoki programja.

2012. június 04.
Pályázati felhívás a 2012/2013-as tanévre.