Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Július
GTK 2012. Július

Ponthatárok és pótfelvételi a GTK-n 2012

A vártnál kedvezőbben alakultak a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán a felvételi eredmények.

GTK_osztondij_kiemelt

Ösztöndíjat alapított a Scriptum Informatika Zrt. két gazdaságtudományi karos hallgató támogatására. A Tisza Volán Zrt. is ösztöndíjat alapított a GTK-n: egy tehetséges, nehéz anyagi körülmények között élő közgazdászhallgatónak ad ösztöndíjat hét féléven keresztül. A szerződéseket július 17-én írták alá az SZTE GTK dísztermében.

 

osztondij_kiemelt

Ösztöndíjakat alapít a költségtérítéses gazdaságtudományi képzésekben résztvevők támogatására a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara, illetve a kezdeményezést támogató több cég. Az ösztöndíjat eredményező együttműködésről az első szerződést július 11-én a PROVICE ügyvezetője és az SZTE GTK dékánja írta alá.

 

diplomaoszto

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán 2012. július 7-én az előírt feltételek szabályszerű teljesítése után 311 jelölt diplomájának átadására került sort a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

A_tovabbtanulas_beruhazas_nem_pedig_raforditas_-_Osztondij_a_golyaknak

A kari felvételi keretszámot bővíti Szabó Imre jogi kari dékán, és Vilmányi Márton, az SZTE GTK dékánja is.

Dr._Bajmoczy_Zoltan_a_Bolyai-osztondijasok_kozott

Kihirdették az idei Bolyai-ösztöndíjasokat a Magyar Tudományos Akadémián, ahol Dr. Bajmócy Zoltán az SZTE GTK Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézet Regionális Gazdaságfejlesztési Szakcsoportjának egyetemi docense is a díjazottak között szerepelt, a Regionális innovációpolitika a képességszemlélet perspektívájából c. kutatási tervével.

Vezetoi_szoba_009

Értesz a marketinghez? Vannak jó ötleteid? Szereted a kihívásokat és bírod a terhelést? Most megmutathatod!

2012. július 03.

Csak a GTK!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán az önköltséges alapképzéseken tanulókat vállalati, alapítványi és kari ösztöndíjak várják.

honlap_kezdo

Legkésőbb 2012. július 10-ig kell beküldeni a még hiányzó dokumentummásolatokat, illetve eddig lehet egy alkalommal módosítani a jelentkezési sorrenden. Az alábbiakból többek közt kiderül, hogyan és mikor érdemes átrendezni a megjelölt szakokat.