Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. December
GTK 2012. December
2012. december 17.

GTK Tél

A GTK épületei 2012.12.22. – 2013.01.06. között zárva tartanak.

presztizs_dij_kiemelt

A Presztízs díjátadó gálának idén is a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja adott otthont. Csongrád megye sikeres cégei közül az Év új vállalkozása kategória győztesének az SZTE rektora adta át a Presztízs díjat.

Díjátadó 2010-ben

A 2001. január 2-án alapított Szegedi Tudományegyetem Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítvány célja a kiváló tanulmányi és tudományos teljesítményt nyújtó, tehetséges egyetemisták anyagi támogatása ösztöndíjak által.

M_ivins_kiemelt

Marsha Sue Ivins nyugalmazott amerikai űrhajósnő tartott nyilvános angol nyelvű előadást a József Attila Tanulmányi és Információs Központban december 5-én. Az űrhajós- és mérnöknő először járt Magyarországon, első útja Szegedre vezetett.

Marsha_Ivins

Marsha S. Ivins amerikai űrhajósnő tart angol nyelvű előadást a Szegedi Tudományegyetemen. Az ötszörös „űrnő” szegedi bemutatkozására minden érdeklődőt vár az SZTE december 5-én (szerdán) 14 órától az egyetem Tanulmányi és Információs Központja (Szeged, Ady tér 10.) Kongresszusi termébe.

Nov_innovacios_klub_kiemelt

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága és a NOS-Szeged Kft. 2012 nyarán azzal a céllal hozta létre az SZTE Innovációs Klubot, hogy egy olyan közösséget építsen ki, ahol a tagok inspiratív légkörben közösen gondolkodnak, és ahol az egyedi ötleteket közösen vitathatják meg.