Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2011. Szeptember
GTK 2011. Szeptember

Dom-ter

A Miskolci Egyetem Marketing Intézete újra megrendezi a két éve nagy sikerrel zárult "Együttműködve versenyezni!" elnevezésű Országos Városmarketing versenyt a felsőoktatásban tanuló diákok számára.

2011. szeptember 28.

The Future of Healthcare poszter részlet

A németországi Siemens Healthcare Chief Technology and Innovation Think Tank Irodája nemzetközi hallgatói versenyt rendez "Az egészségügy jövője" címmel, amelynek középpontjában a technológiai fejlődés és társadalmi változások mai globális egészségügyi rendszerekre gyakorolt hatásához kapcsolódó multidiszciplináris ötletek állnak.

2011. szeptember 20.
BigOne_-_KPMG_online_vetelkedo

Vegyél részt a KPMG online vetélkedőjében!

Kutatók_éjszakája

A Kutatók Éjszakája elsősorban a 10-18 éves diákok körében igyekszik növelni a tudományos karrier vonzerejét, de a programokra az összes korosztályt szeretettel várjuk, hiszen a tudományos munka eredménye igen erősen befolyásolja mindannyiunk életét.

2011. szeptember 20.

GTK-Házi marketingverseny

A 2011/2012-es tanévre a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara versenyt hirdet saját hallgatói számára a GTK beiskolázási kampányának tárgyában.

Országos piackutatási verseny felsőoktatásban tanulók számára

A Budapesti Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézete országos piackutatási diákversenyt rendez olyan felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók számára, akik piackutatást tanulnak vagy tanultak.

II_Felsooktatasi_Marketing_Verseny

A Pécsi Tudományegyetem pályázatot ír ki a magyar felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók számára.

2011. szeptember 14.

Ugorj fejest a bankszakmába!

Ugorj fejest a bankszakmába! Játssz okosan és nyerj!