Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2011. Október
GTK 2011. Október

JohnDeady

John Deady, Íroszág magyarországi nagykövete két napot töltött Szegeden a héten. Mint mondta, látogatásának fő célja a város megismerése volt, valamint, hogy felvegye a kapcsolatot a Szegedi Tudományegyetemmel.

Budapest Liszt Ferenc International Airport

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának kutatócsoportja 2010 és 2011 fordulóján „A repterekhez kapcsolódó fejlesztési projektek helyi gazdaságfejlesztési hatásainak vizsgálata” címmel nagy volumenű kutatási megbízást hajtott végre.

mester_tájékoztató

A Szegedi Tudományegyetem tájékoztatót szervez alapképzéses hallgatók számára a kar februárban induló mesterképzéseivel kapcsolatban.

A trendece Graduate Barometer Európa legátfogóbb felsőoktatási képzésre és pályaválasztásra vonatkozó nemzetközi felmérése, amelyben a Szegedi Tudományegyetem is részt vett. A hallgatóknak a kérdőív kitöltésével lehetőségük volt arra, hogy kifejtsék véleményeiket saját preferenciáikról, elvárásaikról a pályaválasztás, az egyetemi tanulmányokkal kapcsolatos elégedettségük, a jövőbeli esélyeik tekintetében.

You have talents We have options

Az ‘An Exciting Place to Start Your Career’ című cégbemutatón többet tudhatsz meg a Morgan Stanley-ről és magyarországi irodájáról és hasznos tanácsokat kaphatsz a jelentkezéshez.