Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2011. November
GTK 2011. November
2011. december 12.
SDC12007

Dr. Botos Katalin professzor asszonyt 70. születésnapja alkalmából köszöntötték a Gazdaságtudományi Karon.

SZTE Sófi Alapítvány Ösztöndíjasai 2011
2011. december 06.

A tíz éves alapítvány kuratóriuma a pályázatok értékelése után egymillió-háromszázötvenezer forint ösztöndíjjal ismerte el az egyetem tizenkét legjobb hallgatójának tudományos és tanulmányi eredményét.

Urpo Kivikari

2011. november 11-én az Egyetem Napján a Gazdaságtudományi Kar felterjesztése nyomán Urpo Kivikari, a turkui egyetem professzora Senator Honoris Causa kitüntető címben részesült.

2011. november 17.

gtk59

Crisis Aftermath: Economic policy changes in the EU and its Member States - 8th-9th March, 2012

Konferencia

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara tudományos konferenciát szervezett „Tudományos menedzsment” és menedzsment tudomány napjainkban címmel.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Közgazdaságtani és Gazdaságfejlesztési Intézete, valamint a MTA Szegedi Területi Bizottságának Gazdaságtudományi Szakbizottsága tisztelettel meghívja Önt a „KÖZGÁZOS VITAÜLÉSEK” sorozat következő rendezvényére.

2011. november 02.

Korunk Hőse előadás

A Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Bizottsága előadást szervez a GTK Aulájában 2011. november 17-én 18 órakor.

Rektori

Gyakran esik szó róla hallgatói körökben, hogy jó lenne a vállalkozások működéséről életszerűbb tapasztalatokat szerezni már az egyetemi évek alatt. Természetesen a saját vállalkozás alapítása nem kis üzleti kockázatot hordoz magában a mai – nem éppen pozitív – gazdasági kilátások fényében, ezért a jó felkészülés jelentősége minden korábbinál nagyobb.