Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2013. Szeptember

A te egyetemed miért egyedi?

Prezi_háziverseny

Ha tudod a választ, akkor jelentkezz a Prezi által meghirdetett versenyre, amelyben megmutathatod a világnak, hogy miért vagy jó helyen!

2013. szeptember 20.

Az egyetem több mint épületek sokasága, több mint egy órarend, több mint a könyvtárban lévő szakkönyvek sora. Az egyetem inspiráció, ahonnan tudást és kreativitást meríthetsz. Egy hely, ahol fejlődhetsz, ahol önmagad lehetsz, ahol merhetsz nagyot álmodni és ahol mindehhez segítséget kapsz mentoraidtól.

Készíts egy prezit, amiben megmutatod, hogy a te egyetemed a legjobb!


A verseny fődíja két „dreamship” (egy a közönségszavazatok és egy a Prezi zsűrije által kiválasztott pályamű készítője részére) a Prezi főhadiszállásán San Francisco-ban 2014 tavaszán, repülőjeggyel és teljes ellátással.


A versenyfelhívás részleteit itt találhatjátok:

http://prezi.com/canvas-my-campus/

Jelentkezési határidő: október 25. 11:59 pm (PST)


A Prezi által meghirdetett versenyhez kapcsolódva a Szegedi Tudományegyetem háziversenyt indít a Gazdaságtudományi Kar szakmai koordinációjával. A 10 legjobban sikerült prezit készítő hallgató meghívást kap az október 8-ai bemutatóra (KO 104-es tanterem – Kálvária sgt.1.- 18:00), ahol előadhatják munkáikat. A legjobban sikerült pályaműveket 10, 20 és 30 ezer forintos SZTE-s ajándékcsomaggal díjazzák, amiket egy szakmai zsűri ítél oda. Ráadásul az egyetem plusz segítséget ad ezeknek a hallgatóknak a nemzetközi versenyen való jobb szerepléshez.


A házi versenyünkre való jelentkezéshez oszd meg a saját vagy a csapatoddal elkészített prezid a marketing@eco.u-szeged.hu e-mail címmel. Amennyiben csapatban indultok, akkor a leírásban tüntessétek fel a csapattagok nevét!

A beadási határidő lejárt, a helyi pályázat lezárult.


Szeptember 23-án, hétfőn a GTK épületében (KO 104-es tanterem – Kálvária sgt.1.) 14:00-16:00-ig segítséget nyújtunk a regisztrálásban és választ adunk a felmerülő kérdésekre.

Az SZTE a legjobb megosztott prezentációkat a beiskolázási kampány és más marketing események alkalmával felhasználhatja, melyhez a jelentkezéssel minden, a háziversenyen résztvevő hozzájárul.