Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2012. Június

Diplomaosztó 2012

diplomaoszto_web
Tudnivalók a diplomaosztóról.
Cimkék: Diplomaosztó
2012. június 12.

A főiskolai szintű és BA alapképzéseken, valamint a posztgraduális szakirányú továbbképzéseken végzett hallgatók diplomáinak ünnepélyes átadására 2012. július 7-én (szombaton) 10.00 órakor, míg az osztatlan egyetemi, valamint mester képzéseken végzett hallgatók diplomáinak ünnepélyes átadására 2012. július 7-én (szombaton) 13.30 órakor kerül sor az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (JATIK) Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10. I-II. em.).

 

A 10:00-kor avatandó jelölteknek pontosan 8.30 órakor kell megjelenni a Kongresszusi teremben

 

  • Tájékoztató és próba: 8.30 – 9.00-ig
  • Talár kiválasztása, diploma átvétel aláírása: 9.00 – 9.45-ig
  • Vendégek helyfoglalása: 9.30 órától


A 13:30-kor avatandó jelölteknek pontosan 12.00 órakor kell megjelenni a Kongresszusi teremben

 

  • Tájékoztató és próba: 12.00 – 12.30-ig
  • Talár kiválasztása, diploma átvétel aláírása: 12.30 – 13.15-ig
  • Vendégek helyfoglalása: 13.00 órától


A Kongresszusi terembe hallgatónként 4 fő vendéget tudunk fogadni. Több meghívott esetén a vendégek egy másik teremben, kivetítőn követhetik az ünnepséget.


Meghívókat a vendégek részére nem adunk ki, kérjük, hogy – egymásra tekintettel – szíveskedjenek betartani a meghatározott, csak a közvetlen hozzátartozók befogadására vonatkozó létszámot.

 

Tájékoztatjuk, hogy a diplomaátadás zavartalan lebonyolítása érdekében amatőr fényképészek, videósok a színpadra nem mehetnek fel. Hivatásos fényképész minden végzett hallgatóról készít fényképet, és a teljes ünnepségről videó-felvételt.

Fotók megtekintése és rendelése: www.fotofolder.hu
DVD-videoszolgáltatás: www.tiszapart.hu weboldalon, a Diplomaátadó menüpont alatt


Az első beiratkozás óta megszerzett újabb, a diploma átvételéhez szükséges nyelvvizsga bizonyítványának eredeti és másolati példányát, vagy a nyelvvizsga központ által kiállított eredeti, pecséttel és iktatószámmal ellátott igazolást legkésőbb 2012. június 22-ig kell eljuttatnia a Tanulmányi Irodához! Diplomáját az ünnepségen csak az a hallgató veheti át, aki az eredeti nyelvvizsga bizonyítványát bemutatja a Tanulmányi Irodán legkésőbb 2012. június 29-én délig.

 

Az ETR-ben szíveskedjenek ellenőrizni a már rögzített nyelvvizsgákat, valamint a személyi adatokat is. A névváltozást írásban, a személyi igazolvány bemutatásával a záróvizsga napjáig kérjük bejelenteni.

 

Amennyiben a diplomaosztó ünnepségen nem tud megjelenni, abban az esetben is szíveskedjék – a mellékelt jelentkezési lapon, vagy írásban – legkésőbb 2012. június 29-ig nyilatkozni az oklevél átvételének módjáról.