Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Hírek  --  Hírek  --  SZTE GTK hírarchívum  --  GTK 2010. Június

Diplomaosztó 2010

diplomaoszto_web

Tudnivalók a Diplomaosztóról.

Cimkék: Diplomaosztó
2010. június 24.

2010. július 3-án (szombaton) két turnusban, 10.00 órakor és 14.00 órakor kerül sor az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (JATIK) Kongresszusi termében (Szeged, Ady tér 10. I-II. em.) a GTK diplomaosztójára.

A 10.00-kor avatandó jelölteknek 8.30- órakor kell megjelenni a Kongresszusi teremben, a nevével jelzett helyén.

Tájékoztató és próba: 8.30 – 9.00-ig
Talár kiválasztása, diploma átvétel aláírása, meghívók átvétele: 9.00 – 9.45-ig
Vendégek helyfoglalása: 9.30 órától

A 14.00-kor avatandó jelölteknek 12.30- órakor kell megjelenni a Kongresszusi teremben, a nevével jelzett helyén.

Tájékoztató és próba: 12.30 – 13.00-ig
Talár kiválasztása, diploma átvétel aláírása, meghívók átvétele: 13.00 – 13.45-ig
Vendégek helyfoglalása: 13.30 órától

Kérjük, hogy a talár kölcsönzési díját, 1.500,- Ft-ot szíveskedjen magával hozni!

Amennyiben a talárhoz tartozó sapkát meg szeretné tartani, arra még 2.000,- Ft-ot kérünk!

 

Vendégek, hozzátartozók a Kongresszusi terembe csak meghívóval léphetnek be!

Kérjük, részvételi szándékát és vendégeinek szóló meghívó-igényét a záróvizsga napján, de legkésőbb 2010. június 28-ig szíveskedjék írásban, – a mellékelt jelentkezési lapon – jelezni. Hallgatónként várhatóan 3-4 fő vendég részére tudunk meghívókat biztosítani. Többlet-igény esetén a vendégek egy másik teremben, kivetítőn követhetik az ünnepséget. A meghívók 2010. 06. 25-től (a sikeres záróvizsga és a nyelvvizsga követelmények igazolása után) aláírás ellenében átvehetők a Tanulmányi Irodában, illetve az ünnepség előtt, a helyszínen.

 

Az első beiratkozás óta megszerzett újabb, a diploma átvételéhez szükséges nyelvvizsga bizonyítványának eredeti és másolati példányát, vagy a nyelvvizsga központ által kiállított eredeti, pecséttel és iktatószámmal ellátott igazolást legkésőbb 2010. június 21-ig kell eljuttatnia a Tanulmányi Irodához! (Igazolással csak az aktuálisan záróvizsgázó hallgatóknak adjuk ki a diplomát.) A diploma átvétele után kézhez kapott, eredeti nyelvvizsga bizonyítványokat átvétel után be kell mutatni a Tanulmányi Irodában! Az ETR-ben szíveskedjen ellenőrizni a már berögzített nyelvvizsgákat, valamint a személyi adatokat is. A névváltozásokat írásban, a személyi igazolvány bemutatásával, szintén június 21-ig kérjük bejelenteni!

 

Tájékoztatjuk, hogy a diplomaátadás zavartalan lebonyolítása érdekében amatőr fényképészek, videósok a színpadra nem mehetnek fel, viszont hivatásos fényképész minden végzett hallgatóról készít fényképet, és a teljes ünnepségről videó-felvételt. (A vásárlási lehetőségekről a helyszínen kapnak tájékoztatást.)

 

Amennyiben a diplomaosztó ünnepségen nem tud megjelenni, szíveskedjen a mellékelt jelentkezési lapon legkésőbb 2010. július 2-ig nyilatkozni az oklevél átvételének módjáról.