Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk  --  3T Tábor  --  2013  --  Főoldal

Főoldal

Kedves Hallgató!

A legjobbak közé tartozol? Oktatóid kiemelkedő teljesítményűnek találnak? Esetleg demonstrátor is vagy? Ha igen, akkor augusztus 21. és 26. között köztünk a helyed a II. Tehetség, Tudomány, Team (3T) táborban a Gazdaságtudományi Karon.

A szerencsés résztvevők egy-egy kutatási feladatot oldhatnak meg az egyhetes foglalkozások során 2-4 fős csoportokban, az érdeklődési körnek megfelelően, a tehetséggondozásban és az adott témában jártas oktató irányításával. A munka öt workshopban zajlik: gazdaságfejlesztés, gazdaságpszichológia, marketing és menedzsment, nemzetközi gazdaság, pénzügy. Mindezt közös szabadidős elfoglaltságok egészítik ki (vetélkedők, bowling, bográcsozás).

A táborba oktatói ajánlással lehet bejutni. Mivel összesen 25 hallgatót tudunk fogadni, a tanulmányi eredmény, TDK-munka, demonstrátori munka és motiváció alapján rangsoroljuk a jelentkezőket.

Amire számíthatsz: elméleti ismeretek a szakmai tudás bővítése érdekében; gyakorlati alkalmazáshoz kötődő, konkrét feladatok megoldása és készségfejlesztés; a prezentációs és vitakészség fejlesztése.
A részvétel ingyenes, a lelkesedés kötelező.

Fontosabb dátumok:

  • 2013. június 15. - július 7.: jelentkezési időszak
  • 2013. július 10.: visszaigazolás a jelentkezésről
  • 2013. augusztus 21-26.: 3T tábor


FőoldalProgramA workshopok bemutatásaJelentkezésKapcsolat