Szegedi Tudományegyetem, Gazdaságtudományi Kar Ahol tudás és szándék találkozik

Információk  --  3T Tábor  --  2012

3T Tábor

Kedves Hallgató!


A legjobbak közé tartozol? Oktatóid kiemelkedő teljesítményűnek találnak? Esetleg demonstrátor is vagy? Ha igen, akkor augusztus 21. és 25. között köztünk a helyed a Tehetség, Tudomány, Team (3T) táborban a Gazdaságtudományi Karon.


A szerencsés résztvevők egy-egy kutatási feladatot oldhatnak meg az egyhetes foglalkozások során 2-4 fős csoportokban, az érdeklődési körnek megfelelően, a tehetséggondozásban és az adott témában jártas oktató irányításával. A munka négy workshopban zajlik: marketing és menedzsment, nemzetközi gazdaság, pénzügy, fenntarthatóság és jólét. Mindezt közös szabadidős elfoglaltságok egészítik ki (vetélkedők, szalonnasütés, bowling).


A táborba oktatói ajánlással lehet bejutni. Mivel összesen 35 hallgatót tudunk fogadni, a tanulmányi eredmény, TDK-munka, demonstrátori munka és motiváció alapján rangsoroljuk a jelentkezőket.


Amire számíthatsz: elméleti ismeretek a szakmai tudás bővítése érdekében; gyakorlati alkalmazáshoz kötődő, konkrét feladatok megoldása és készségfejlesztés; a prezentációs és vitakészség fejlesztése.

A részvétel ingyenes, a lelkesedés kötelező.


Fontosabb dátumok:


FőoldalProgramA workshopok bemutatásaJelentkezésKapcsolat